Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Ma simt 100% a realitatii imediate. In situatii de-astea, stau foarte putin pe net si scriu si mai putin.
Aviz amatorilor: nu din cauza de potrivitu'. :P "Ochile" se mai poate deschide si asupra faptului ca mai exista atatea lucruri pe lume care pot fi rewarding si in afara de asta... ;)
micaela:
persecutata. dupa ce ca-mi zumzaie santierul de vizavi de dimineata pana seara, a mai existat si-o defectiune la alimentarea cu energie electrica, vreo doua ore si ceva.
--- Citat din: Matei din Vineri, 12 Octombrie 2012, 20:15 ---vad ca se tot repeta pe aici ca un refren antic, in legatura cu ochii, oachele, ochile, ochiurile...
si mi-am amintit ca la un moment dat micaela intreba unde sa-l gaseasca pe potrovitu' ... simplu! sa deschida oachele bine si sa se uite de jur imprejur, sunt sigur ca ceva va vedea sau mai curand pe cineva. ;)
--- Terminare citat ---
nush' la care cineva te referi. Stau bine cu acuitatea vizuala, dar sunt destul de mioapa la finetzuri dinastea de le sesizezi tu cu piful tau antrenat. daca insinuezi iar ce cred eu; te inseli. intre oameni de sex opus exista si doar amicitie, pretuire.
potrivitu' o sa apara el cand va fi momentul. exista surse paranormale care mi l-au vestit, deci astept. ;D
Mari_a:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 12 Octombrie 2012, 21:02 ---Ma simt 100% a realitatii imediate. In situatii de-astea, stau foarte putin pe net si scriu si mai putin.
Aviz amatorilor: nu din cauza de potrivitu'. :P "Ochile" se mai poate deschide si asupra faptului ca mai exista atatea lucruri pe lume care pot fi rewarding si in afara de asta... ;)
--- Terminare citat ---
Aprob pozitiv, achiesez si subscriu!
Matei:
caro, mari_a, cea mai buna hotarare! :kissing:
Caroline:
Si asa o sa fie toata saptamana viitoare... Si probabil si celalata... si tot asa. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă