Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1237/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: deli_a din Vineri, 12 Octombrie 2012, 10:15 ---Bravo, Mica !! :flori: Da-i 'nainte !  :applause: (stiu cat e de greu sa fii femeie si sa fii in top in aceasta lume "a barbatilor " (?))  ;)

--- Terminare citat ---

asa e Del, tre' sa-i convingi maxim ca sa te primeasca in lumea lor chiar daca unii dintre ei sunt evident sub nivelul tau.
pe mine nu m-a ajutat nici fizicul.  Ce e un atu in viata personala e un handicap in viata profesionala.  Tre' sa arati trecuta ca sa fii considerata matura profesional. :)

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 12 Octombrie 2012, 11:09 ---sora 13...suntem un spectacol prin noi insine! .....zau! care-i lumea aia a barbatilor??? s-o ocolesc draq la mare distanta.
--- Terminare citat ---

E pretutindeni Lil, nu-ti face iluzii.  :)

--- Citat din: bit din Vineri, 12 Octombrie 2012, 13:17 ---No no, ochile se spune!

--- Terminare citat ---
haidi mai, ca la cele cu andreaua sau croseta ochiuri la spune, ca alora cu tigaia. ;D

--- Citat din: Matei din Vineri, 12 Octombrie 2012, 12:57 ---pentru unu pe fata unu pe dos chiar am nevoie de un refresh training.  celalalt este cu totul si cu totul nou pentru mine, nu am auzit niciodata de asa ceva.  asa ca, astept cu multa nerabdare sa facem sfoara impreuna... chiar si pe cea cu sase ochiuri (esti sigura ca nu se spune "ochi"? ;))

--- Terminare citat ---

deci ai mai prestat cu andrelele? ::) sau te gandeai la altele?
tu faci sfoara pe doua scaune, a la badea, eu fac sfoara pe 20 de randuri, din 6 ochiuri. sunt aparate diferite.  ;D
putem sa facem altceva impreuna. :)

bit:

--- Citat din: micaela din Vineri, 12 Octombrie 2012, 15:34 ---haidi mai, ca la cele cu andreaua sau croseta ochiuri la spune, ca alora cu tigaia. ;D

--- Terminare citat ---
Nu nu...un ochi - doo ochile! Alea cu tigaia is alte trebi

micaela:

--- Citat din: micaela din Vineri, 12 Octombrie 2012, 15:34 ---putem sa facem altceva impreuna. :)

--- Terminare citat ---

ma gandesc ca adrenalina ti-ar putea dauna la trigliceride, matei, asa ca nu-ti las imaginatia sa fac tumbe.
hai sa facem asta, impreuna. ^-^
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1411.75.html

Matei:

--- Citat din: micaela din Vineri, 12 Octombrie 2012, 16:14 ---ma gandesc ca adrenalina ti-ar putea dauna la trigliceride, matei, asa ca nu-ti las imaginatia sa fac tumbe.
hai sa facem asta, impreuna. ^-^
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1411.75.html

--- Terminare citat ---

aoleo, aia nu!

Matei:
vad ca se tot repeta pe aici ca un refren antic, in legatura cu ochii, oachele, ochile, ochiurile...

si mi-am amintit ca la un moment dat micaela intreba unde sa-l gaseasca pe potrovitu' ... simplu! sa deschida oachele bine si sa se uite de jur imprejur, sunt sigur ca ceva va vedea sau mai curand pe cineva.   ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă