Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 12 Octombrie 2012, 08:34 ---ai inceput cursurile de lucru manual pentru varsta a treia si pe mine nu m-ai anuntat????? :( :o
--- Terminare citat ---
sorry... si doar stiam ca te incadrezi in grupa de varsta.... :P
te chem la "unu' pe fatza, unu' pe dos" si la "sfoara din 6 ochiuri". ;D
--- Citat din: Emi 53 din Vineri, 12 Octombrie 2012, 08:46 ---Felicitari si succes in continuare Micaela! :kissing:
--- Terminare citat ---
multu' emi. sa fie la toata lumea. :)
deli_a:
--- Citat din: micaela din Joi, 11 Octombrie 2012, 19:23 ---M-am dat in spectacol cu succes (ce emotii am avut :)) in plenu' unei conferinte
--- Terminare citat ---
Bravo, Mica !! :flori: Da-i 'nainte ! :applause: (stiu cat e de greu sa fii femeie si sa fii in top in aceasta lume "a barbatilor " (?)) ;)
Lili Zamfirescu:
sora 13...suntem un spectacol prin noi insine! .....zau! care-i lumea aia a barbatilor??? s-o ocolesc draq la mare distanta.
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 12 Octombrie 2012, 09:08 ---sorry... si doar stiam ca te incadrezi in grupa de varsta.... :P
te chem la "unu' pe fatza, unu' pe dos" si la "sfoara din 6 ochiuri". ;D
--- Terminare citat ---
pentru unu pe fata unu pe dos chiar am nevoie de un refresh training. celalalt este cu totul si cu totul nou pentru mine, nu am auzit niciodata de asa ceva. asa ca, astept cu multa nerabdare sa facem sfoara impreuna... chiar si pe cea cu sase ochiuri (esti sigura ca nu se spune "ochi"? ;))
bit:
No no, ochile se spune!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă