Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Emi 53:
Micaela,ai perfecta dreptate in ceea ce priveste calitatea umana pe care o intilnim la ceilalti. Dar ma gandeam ca toate experientele pe care le traim in raport cu ceilalti, de fapt sunt lectiile noastre de viata.,perceptia noastra a ceea ce suntem NOI, in legatura cu persoana si situatia respectiva.Cred ca atitudinea persoanei respective este problema lui.pt mine este importanta atitudinea mea. In modul acesta pot sa ma detasez in sensul ca nu am asteptari. :-*
micaela:
--- Citat din: Emi 53 din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:15 ---Micaela,ai perfecta dreptate in ceea ce priveste calitatea umana pe care o intilnim la ceilalti. Dar ma gandeam ca toate experientele pe care le traim in raport cu ceilalti, de fapt sunt lectiile noastre de viata.,perceptia noastra a ceea ce suntem NOI, in legatura cu persoana si situatia respectiva.Cred ca atitudinea persoanei respective este problema lui.pt mine este importanta atitudinea mea. In modul acesta pot sa ma detasez in sensul ca nu am asteptari. :-*
--- Terminare citat ---
ai perfecta dreptate, Emi. Spunea si Maica Tereza: "este intre tine si El; n-a fost niciodata intre tine si ei (oamenii)". Cat este de adevarat, nu? Fiecare este cu Dumnezeul sau. :)
Emi 53:
Ce frumos spus ;totul intre tine si EL ; si ce mare responsabilitate, dar si infinita iubire.Iti doresc o zi luminoasa. :-*
micaela:
multumesc, Emi. Si tie la fel. si voua, tuturor, multa Lumina.
Emi, uite textul integral al Maicii Tereza. Pare banal dar de fapt contine un adevar atat de profund. Pentru mine textul asta a fost revelator, acum cativa ani.
Oricum
Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum.
Dacă eşti bun, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun, oricum.
Dacă ai succes, poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum.
Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit şi sincer, oricum.
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma intr-o zi...
Construieşte, oricum.
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii fericit, oricum.
Binele pe care îl faci astăzi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum.
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de-ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.
La urma urmei, este între tine şi Dumnezeu...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum.
Caroline:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:35 ---La urma urmei, este între tine şi Dumnezeu...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum.
--- Terminare citat ---
Tocmai am mai primit o carte online, exact pe tema asta, de la Guess... ;)
Pentru mine a fost o revelatie, pentru ca mi-a confirmat ceea ce am simtit cand am citit pentru prima oara Biblia, la 14 ani: Biblia este o metafora. Asa mi-am spus eu atunci. Si uite ca acum o spun si o scriu si altii... :D
http://astredamus.com/?p=1217
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă