Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
vineee... vinee.. si tot vine! :sorry:
nu stiu voi, cum va simtiti dar ... doresc, doar bine :)
iana:
--- Citat din: micaela din Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:20 ---pai asta ma deranjeaza cel mai tare; ca magaria imi afecteaza timpul si nervii si intr-o bucata de viitor, pana inchei povestea definitiv.
asta e. altadata lasam omenia deoparte si aplicam legea dintru' bun inceput, chiar daca curg false lacrimi de crocodil. ;)
--- Terminare citat ---
Exista persoane care nu suporta sa se considere datoare pt. o facere de bine si care mai apoi se comporta intr-un mod care te intristeaza, parca ar ar dori sa uite tot ce au primit. Mi s-a intamplat si mie. Poate ca acum privesc lucrurile mai detasat sau poate am obosit sa ma mai intristez, dar am impartit oamenii pe care ii cunosc in cei care conteaza si cei care nu inseamna prea mult pentru mine. Cu cei care conteaza incerc sa lamuresc problema, cu ceilalti nu ma ostenesc, timpul nu merita pierdut. Merg mai departe si incerc sa-i ocolesc. Acum nu stiu nici eu cat o sa ma tina starea de gratie, sper doar sa tina... :)
Caroline:
--- Citat din: iana din Marți, 09 Octombrie 2012, 22:07 ---Mi s-a intamplat si mie. Poate ca acum privesc lucrurile mai detasat sau poate am obosit sa ma mai intristez, dar am impartit oamenii pe care ii cunosc in cei care conteaza si cei care nu inseamna prea mult pentru mine. Cu cei care conteaza incerc sa lamuresc problema, cu ceilalti nu ma ostenesc, timpul nu merita pierdut.
--- Terminare citat ---
Idem! ;)
micaela:
--- Citat din: iana din Marți, 09 Octombrie 2012, 22:07 ---Exista persoane care nu suporta sa se considere datoare pt. o facere de bine si care mai apoi se comporta intr-un mod care te intristeaza, parca ar ar dori sa uite tot ce au primit. Mi s-a intamplat si mie. Poate ca acum privesc lucrurile mai detasat sau poate am obosit sa ma mai intristez, dar am impartit oamenii pe care ii cunosc in cei care conteaza si cei care nu inseamna prea mult pentru mine. Cu cei care conteaza incerc sa lamuresc problema, cu ceilalti nu ma ostenesc, timpul nu merita pierdut. Merg mai departe si incerc sa-i ocolesc. Acum nu stiu nici eu cat o sa ma tina starea de gratie, sper doar sa tina... :)
--- Terminare citat ---
Asa e.
Nu asteptam recunostinta, doar ca speram ca bunul simt sa-i spuna ca daca am renuntat la interesul meu pentru a se ridica x dintr-o situatie dificila, nu era din naivitate ci ca am facut-o constient, din omenie. Si drept urmare, s-a gandit ca ar putea sa castige cate ceva, calcand peste cadavre (al meu). tare, nu? Regretul meu e ca sunt nevoita sa imbrac manusa de fier desi nu-mi place. si asta numai fiindca am facut bine cuiva. eh, dar sa lasam...
am o perioada mai proasta, cu multe situatii ciudate care vin gramada. mi s-a mai intamplat. trece.
am aceeasi "filozofie"; detasarea de oamenii care nu merita sa conteze.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Marți, 09 Octombrie 2012, 22:25 ---Asa e.
Nu asteptam recunostinta, doar ca speram ca bunul simt sa-i spuna ca daca am renuntat la interesul meu pentru a se ridica x dintr-o situatie dificila, nu era din naivitate ci ca am facut-o constient, din omenie. Si drept urmare, s-a gandit ca ar putea sa castige cate ceva, calcand peste cadavre (al meu). tare, nu? Regretul meu e ca sunt nevoita sa imbrac manusa de fier desi nu-mi place. si asta numai fiindca am facut bine cuiva. eh, dar sa lasam...
am o perioada mai proasta, cu multe situatii ciudate care vin gramada. mi s-a mai intamplat. trece.
am aceeasi "filozofie"; detasarea de oamenii care nu merita sa conteze.
--- Terminare citat ---
sa ti-o zic p'aia cu pe cine nu lasi sa moara...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă