Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 23:18 ---
@ Matei. De obicei, am timp de ele in timpul saptamanii, da' acuma sunt peste 200 de teste. |o
--- Terminare citat ---
pacat ca nu te putem ajuta! altminteri, iti dai seama, 200 de teste impartite intre noi toti, le-am fi terminat imediat si-ai fi putut si tu sa mergi la joaca. :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 22:07 ---cine? siguranta?
--- Terminare citat ---
statului. da. degeaba. :)
Guesswho:
foarte bine. ma pregatesc de-o iesire la un gratar, s-ar parea ca e ultima pe anul asta, cica urmeaza ploi si frig, asa ca profit cat se mai poate. :thumbup:
micaela:
interogativa, ca de etapa cu uluiala am trecut demult. nu e prima oara cand mi se intampla ca cineva caruia i-am facut numai bine, sa intoarca rau. unii au impresia ca daca, in anumite situatii, esti mult mai intelegator decat ar fi majoritatea oamenilor, mai compasiv, pana la a accepta sa pierzi tu ca sa nu-i fie rau altuia, esti fraier. si in loc sa aprecieze cumsecadenia, se gandesc sa profite de "naivitatea" aceluia. surpriza e ca unii oameni pot fi pe cat de cumsecade in general, pe atat de hotarati cand se decid sa puna picorul in prag si sa puna lucrurile intr-un fagas normal. din pacate pentru mine, intotdeauna iau masurile acestea ferme, desi corecte, cu o strangere de inima. insa le iau!
asadar, sunt cam amara. mi-am tot jurat ca nu mai interactionez "cu omenie", si nu ma invat minte.
Caroline:
--- Citat din: micaela din Duminică, 07 Octombrie 2012, 19:51 ---asadar, sunt cam amara. mi-am tot jurat ca nu mai interactionez "cu omenie", si nu ma invat minte.
--- Terminare citat ---
Mica, nu te mai jura sa fii ceea ce nu esti. Eu, in locul tau, as spune asa: eu am facut tot ce-a tinut de mine, cum am putut mai bine. Daca altii considera altfel, ei trebuie sa traiasca cu asta, nu tu. Si eu am multe persoane in trecutul meu care trebuie sa invete sa traiasca cu raul pe care mi l-au facut. Dar asta e problema lor, nu a mea... :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă