Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 04 Octombrie 2012, 23:26 ---Multumesc, Matei, da'... de ce? Facem ora de laborator? ;) Cine se ofera sa fie cobai? ;D
--- Terminare citat ---
--- Citat din: micaela din Joi, 04 Octombrie 2012, 23:30 ---eu il propun pe Matei. ::)
--- Terminare citat ---
sa raspundem frumos si tacticos prea luminatei si blondei domnite de sibiu! o explicatie redundanta as zice dar la cererea publicului fie si-asa. tu povesteai ca te-ai simtit happy pentru ca la ora de laborator elevii te-au aplaudat. atunci, eu solidar cu tine, am zis ca ai merita niste aplauze si din partea mea / noastra si un buchete de :flori:. asta este motivatia din spatele povestii!
facem si ora de laborator daca propui.
iar aici iti raspund si tie si domniteti dambovitene care ma propune pe mine drept cobai. cobai nu, ca ati fi in stare sa ma tratati cu cine stie ce substante colorate, asteptand cine stie ce reactii...
mi-ar placea mai mult sa fiu material didactic. :)ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:01 ---mi-ar placea mai mult sa fiu material didactic. :)ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)
--- Terminare citat ---
Matei al nostru e din ce in ce mai indraznet. Biiiine...atunci sa-l vedem!
Acceptam. Unde si cum? ce invatam la primul pic? >:D
(P.S. si cobaiul e material didactic in stare de raposare. ;D)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:01 ---ce ziceti, nu v-ar surade sa invatati un pic de anatomie cu ajutorul meu? cate-un pic, pic, pic! ;)
--- Terminare citat ---
::)
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:06 ---Matei al nostru e din ce in ce mai indraznet. Biiiine...atunci sa-l vedem!
Acceptam. Unde si cum? ce invatam la primul pic? >:D
(P.S. si cobaiul e material didactic in stare de raposare. ;D)
--- Terminare citat ---
mai da' nerabdatoare mai esti cand vine vorba de anatomie!
asteapta putintel macar, sa vedem si opiniile celorlalte persoane, adica fete ale mosului. te avertizez din timp, lectia 1to1 (one to one) este foarte scumpa! :)
voi, care sunteti profesoare, stiti mai bine ca in grup se plateste mai putin.
micaela:
inteleg. n-o sa-ti cer chiar atat de mult. iti fac tarif preferential. >:D ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă