Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 08:12 ---
--- Citat din: silviu din Marți, 11 Ianuarie 2011, 14:05 ---toata lumea >:(
--- Terminare citat ---
pfoai - mai bine de 6 milaaaaaaaaaarde ????????????? ::)
--- Terminare citat ---
nope! toata lumea cunoscuta.
--- Citat din: almi_gabi ---On topic -- ma simt grozava ;)
--- Terminare citat ---
asta e! unii oameni sunt fericiti tot timpul :)
ontopic: tot plictisit :(
magnolia:
ma simteam descurajata si coplesita de griji si activitati, fara bani dar cu multe ganduri, insa privirea mi-a fost atrasa de figurina animata a lui almi_gabi si nu stiu cum se face, dar am ramas uitandu-ma la ea pret de 2-3 minute si la un moment dat m-a pufnit rasul.
e papusa terapeutica, sa stiti. da din fund si face piruete cu atata nonsalanta si "miserupism" la adresa soartei planetei, incat mi-am amintit de mine prin tinerete, cand orice problema avea si solutia atasata.
va doresc o zi frumoasa.
almi_gabi:
magnolia ma bucur ca dansatoarele mele ti-au adus zambetul. sa stii ca tocmai acesta este rostul lor. sa placa si sa descreteasca fruntile noastre (inclusiv a mea :D) "innourate" de cotidianul uneori bacovian.
si postarile mele uneori pline de fotografii, culori si emoticoane( ;D ;) :-* ) au acelasi scop.
suntem uneori atat de coplesiti de evenimente si sentimente incat uitam sa mai respiram!
m-ai facut sa ma simt minunat!
iti doresc o zi buna!
silviu:
asta e! in tinerete, orice problema avea rezolvarea atasata. dar acum? ???
uite ca iar imi amintesc ca am imbatranit :(
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Joi, 13 Ianuarie 2011, 19:06 ---asta e! in tinerete, orice problema avea rezolvarea atasata. dar acum? ???
uite ca iar imi amintesc ca am imbatranit :(
--- Terminare citat ---
exista un remediu - "mosule, ce tanar esti!" ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă