Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
funia nu-i contondenta, ascutita sau taioasa. >:D (mi-a crescut agresivitatea de cand ma antrenez cu Matei ;D)
:kissing:
bit:
Ei, ca sa vezi cum ii lumea asta frate...dupa ce-am jurat pe rosu (bine, la mine e negru da` nu se pune) ca nu-mi mai bag nasu` pe topicu` ala cu razbelu`, imi calcai pe inima...ca sa ce? imi tradez planeta, da? si cand colo, fratili imi da la gioale pe un` ma prinde! Not fair. ..deloc... :sorry: Maaaaa duc pe coclauri! (poate-oi da si de caprele lu` Lili, cine stie...fin`ca vaz ca-s urmarit de flacara rozo-mov)
micaela:
--- Citat din: bit din Joi, 04 Octombrie 2012, 19:06 ---Ei, ca sa vezi cum ii lumea asta frate...dupa ce-am jurat pe rosu (bine, la mine e negru da` nu se pune) ca nu-mi mai bag nasu` pe topicu` ala cu razbelu`, imi calcai pe inima...ca sa ce? imi tradez planeta, da? si cand colo, fratili imi da la gioale pe un` ma prinde! Not fair. ..deloc... :sorry: Maaaaa duc pe coclauri! (poate-oi da si de caprele lu` Lili, cine stie...fin`ca vaz ca-s urmarit de flacara rozo-mov)
--- Terminare citat ---
haidi mai bitule, ca am glumiiiit. :kissing:
Iti dau cioco, sa nu mai fii suparat, da? :love:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Joi, 04 Octombrie 2012, 14:27 ---Happy with myself. Dupa prima ora de laborator la clasa a V-a, am primit... aplauze... :o ... tocmai cand ma asteptam mai putin.
--- Terminare citat ---
:) asta e o bucurie mare, nu-i asa? :)
dupa vacanta mare, nemaifiind sigura ca pastrez un ritm suficient de domol cat sa intre informatia unde si cat trebuie ;D, am intrebat auditoriul ce si cum?. Unul din raspunsuri a fost un deget mare in sus (e ok., e "marfa!", adica). ;D Musteriul asta se joaca cu ludicu' si cu focul. ;D
micaela:
ca o invadatoare care a umplut forumu' cu postari stupizele, numai ca sa nu-si urneasca sistemul cuantic spre casa, de lene. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă