Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
am visat-o pe Caro! ne ieseau flarari din palme si ne certam pentru culoarea si marimea lor ;D
steliana:
--- Citat din: Matei din Luni, 01 Octombrie 2012, 22:26 ---nu neaparat. persoanele despre care vorbeam eu sunt persoane care erau copii mici inca pe vremea lui ceasca. sunt generatiile de dupa. sunt tineri, in jur de 30 de ani, care muncesc pe unde apuca, ba in agricultura ba la un patron care-i munceste de luni pana luni; nu stiu decat de munca fizica dura, de lipsuri, saracie. pentru unii dintre ei, a merge la cules de ceva (vie, porumb, etc) este un fel de iesire, excursie, unde vor primi si papa bun si bauturica desigur. si cand bautura se urca la cap, incep sa dispara retinerile, limbile se dezleaga, si mai se intrece si masura.
--- Terminare citat ---
pentru foarte multi, viata nu constituie o intrecere; nu lupta, nu vrea respectul invingatorului, iar lipsa vointei ii desensibilizeaza. se multumesc cu "uniformitatea lor" insa cand limbile se dezleaga, se intrec in "inclinatii spontane"
iuli:
Sunt "down". Fericit pentru ceea ce am avut parte frumos, suparat pe mine ca nu pot trece peste jigniri nefondate, bucuros pentru ceea ce am oferit si am primit.
Da, dragostea si suferinta, vechile prietene, trebuie sa le primesti pe amandoua....
Fericit in suferinta, deoarece a fost suuuuper frumos. Multumesc.
iuli
Caroline:
--- Citat din: steliana din Marți, 02 Octombrie 2012, 07:57 ---am visat-o pe Caro! ne ieseau flarari din palme si ne certam pentru culoarea si marimea lor ;D
--- Terminare citat ---
:happy: Eu, inainte sa plec la Sibiel, v-am visat pe toti petrecand la mine-acasa (care nu era la mine-acasa din realitate, ci un loc necunoscut, o mare gradina, cu mese din lemn, ostentativ de incarcate). Erati toti vampiri, da' v-am convins sa mancati placinte in loc de sange. Vorbesc serios... Bien dormir-ul asta, rar, cand il iau, imi da niste vise... :slap:
luciamanta:
Acum imi fac bagajul, deoarece voi pleca doua zile in delegatie la Craiova si Petrosani. Tot pe drumuri...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă