Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1215/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 01 Octombrie 2012, 22:22 ---azi ma simt naspa. sora 13 n-a dat niciun semn de viata...... :help:. Micaaaaa!!!! Miculinaaaaa! Miiiiiica! unde umblii ?

--- Terminare citat ---
:kissing: pe coclauri, unde sa umblu?  ;D am un semestru ingrozitor de plin. Pana-n Craciun nu apuc sa respir decat cu portia minima.  :)
soricica-floricica 17, sunt mandra de tine. vad ca i-ai vrajit si pe cei de la Sibiel cu dansu' si cantecu'. bravo.  :)
A fost fain karaoke-ul, inteleg. Am descoperit si-n pasajul Vilacrosse unul. Poate ne incumetam intr-o vineri seara.  ce ziceti? ::)

Lili Zamfirescu:
zi-ne locu si ora. semnez prezenta d'acu.

micaela:
Intr-un uichend cand ne gasim mai multi cu chef de cantat si dantzuit, ca e mai fun cand e un grup mai mare lipsit de simtul penibilului.  ;D si vinerea asta, sau sambata. De prefererat nu duminica, fiindca se termina tarziu si eu fara 8 ore de somn, dupa, nu sunt oama.  :)

Lili Zamfirescu:
vineri. vorbim. yes!  :yeah:

micaela:
ar fi simpatic. cine mai vine? tre' sa postam ideea pe topicul bucuresti. si-ar trebui sa ma duc sa vad programul si conditiilii. poate trebuie facuta rezervare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă