Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1214/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: bit din Luni, 01 Octombrie 2012, 11:25 ---Pai ce oitza mai tre`sa-ti desenez io? Zau asa...
Boooon si acu sa va fac update la treaba cu viile: cityboys si citygirls, alea s-au cules de mult. Cel putin, prin partile astea, pe un radius de 200 km in jurul metropolei. Asa ca puneti problema gresit. Porumbul poa`` sa-l ia dracu`de mult, da`vinu`...haidi bre!
In alta ordine de idei, vorbeati de mitocania rurala. Io am observat un fenomen. Pe care il numesc proasta influenta urbana. Si exact asa e. Cu cat te aproprii de orase, cu atat creste. Si peizanii mei, in loc sa caute staiful, manierele si eticheta de city, uita cei 7 ani, uita originea si adopta stilul cocalar si fitzele de pisi.

--- Terminare citat ---

Nu vorbeam de mitocania rurala,  ci de mitocanie-punct. Infloreste maxim in urbea centrala si apoi se raspandeste, ca virusu', in periurban.  :)

Caroline:

--- Citat din: bit din Luni, 01 Octombrie 2012, 11:25 ---In alta ordine de idei, vorbeati de mitocania rurala. Io am observat un fenomen. Pe care il numesc proasta influenta urbana.

--- Terminare citat ---

Subscriu! Mitocania rurala a inventat-o Ceausescu, cu urbanizarea satelor si stramutarea taranilor la oras si "parvenirea" lor in muncitori. Verificati in satele din Apuseni sau Muntii Fagarasului, unde nu a ajuns colectivizarea... notiunea de mitocanie nu se cunoaste.

Lili Zamfirescu:
azi ma simt naspa. sora 13 n-a dat niciun semn de viata...... :help:. Micaaaaa!!!! Miculinaaaaa! Miiiiiica! unde umblii ?

Caroline:
Eu va pup cu drag, indiferent pe unde umblati... am chefuit destul, la somn cu mine.  :)

Matei:

--- Citat din: Caroline din Luni, 01 Octombrie 2012, 17:26 ---Subscriu! Mitocania rurala a inventat-o Ceausescu, cu urbanizarea satelor si stramutarea taranilor la oras si "parvenirea" lor in muncitori. Verificati in satele din Apuseni sau Muntii Fagarasului, unde nu a ajuns colectivizarea... notiunea de mitocanie nu se cunoaste.

--- Terminare citat ---

nu neaparat.  persoanele despre care vorbeam eu sunt persoane care erau copii mici inca pe vremea lui ceasca.  sunt generatiile de dupa.  sunt tineri, in jur de 30 de ani, care muncesc pe unde apuca, ba in agricultura ba la un patron care-i munceste de luni pana luni; nu stiu decat de munca fizica dura, de lipsuri, saracie. pentru unii dintre ei, a merge la cules de ceva (vie, porumb, etc) este un fel de iesire, excursie, unde vor primi si papa bun si bauturica desigur.  si cand bautura se urca la cap, incep sa dispara retinerile, limbile se dezleaga, si mai se intrece si masura.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă