Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: bit din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:01 ---Bre, fratili, m-am luat dupe tine, ca tu taiasi prima din el :). Plus ca am facut 40% economie la scris. Plus ca ala fiind oarecum neutru in sonanta (asa zice prietenu`meu imaginar)...no, bit e mai bine, mai percusiv. Plus ca nu mai inseamna "sfarsit" intr-o limba vecina. Plus ca...ce, numai tu sa te vopsesti la par? Iote, ma vopsesc si io la cap!
Asa, acu`sa-i traduc pe limba lui Matei: bre, rebranding!
--- Terminare citat ---
da, eu te-am abreviat prima, recunosc. ;D
iti sade bine ca particula de rezolutie. :)
micaela:
inteleg. era vorba de mitocanie (lasa ca rostesc eu cuvantul "crud"). Am o aversiune totala fata de fenomen. culeg cate vii vrei, numai fara exemplare de genul asta printre araci.
Matei:
--- Citat din: bit din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:01 ---Bre, fratili, m-am luat dupe tine, ca tu taiasi prima din el :). Plus ca am facut 40% economie la scris. Plus ca ala fiind oarecum neutru in sonanta (asa zice prietenu`meu imaginar)...no, bit e mai bine, mai percusiv. Plus ca nu mai inseamna "sfarsit" intr-o limba vecina. Plus ca...ce, numai tu sa te vopsesti la par? Iote, ma vopsesc si io la cap!
Asa, acu`sa-i traduc pe limba lui Matei: bre, rebranding!
--- Terminare citat ---
multumesc, bit, m-ai linistit, deci nu am avut vedenii, fata morgana, naluci.
te felicit, iti sta mult mai bine ca bit... crede-ma, cu bitek imi venea sa fac niste jocuri de cuvinte dar nu ti le spun aici, altada intr-un comite mai petit. bravo!
acum pot sa-mi spun si eu mat dar as avea probleme: unii ar crede ca sunt siglele de pe vremuri, ale birtului local de la tara; altii ar zice aha, sah mat, adica regele a murit (din persana zice-se ca ar proveni aceste doua cuvinte); cu semnle diacritice de rigoare, intestin, pisoi.
bine ai venit, bit! acum te rugam sa "ne desenezi o oita"! :)
micaela:
da, abreviat si impodobit cu diacritice ai evoca bivalent. :) mai bine pisoi, totusi. ;D
bit...oita! ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:20 ---inteleg. era vorba de mitocanie (lasa ca rostesc eu cuvantul "crud"). Am o aversiune totala fata de fenomen. culeg cate vii vrei, numai fara exemplare de genul asta printre araci.
--- Terminare citat ---
si-ti voi spune o chestie si mai trista: fara astfel de exemplare, viile vor ramane neculese. la fel ca toata agricultura romaneasca, asemenea unui urias in agonie, caruia-i mai zvacneste un lan de grau colo, altul de porumb dincolo (mi-a iesit un porumbel aici, un cliseu de doi bani), nu putem sa fim geniali tot timpul, nu-i asa). o agricultura care se face dupa ureche si dupa "poate da Dumnezeu ca la anul sa ploua mai mult si cand trebuie".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă