Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
bucuroasa ca am ajuns acasa. am un sentiment deosebit de fiecare data cand intru pe usa, dintr-o "evadare" de cateva zile. m-am intalnit cu vechi poteci de munte, cu brazi care au crescut uimitor de mult in lipsa mea, cu prieteni pe care ii revad de fiecare data cu aceeasi placere, cu doua seri de minulescu si chitara, cu aceleasi amintiri reluate in acelasi hohot de voie buna - pana la lacrimi ...
sunt imbujorat- bronzata si misterioasa ... :)
desigur, mai vreeeau! ;D
steliana:
--- Citat din: bit din Vineri, 28 Septembrie 2012, 10:30 ---Multumesc! Si mai da-l dracului de nurofen, pot sa si crap! Ma asteapta un anestezic cu aroma de citrice, cum sa-l ratez? Numa`cand ma gandesc si parca ma mai lasa... ;D
--- Terminare citat ---
alta data scrie pe folia de nurofen, "bubugica" ;D efect instant ;)
steliana:
--- Citat din: Matei din Vineri, 28 Septembrie 2012, 13:03 ---weekend placut si tie la doftana!
"privesc din doftana prin gratii de fier", sper ca nu acolo mergi :)
--- Terminare citat ---
multumesc, Matei! a fost super. am facut o multime de fotografii; descarc si va arat si voua. azi dimineata am agatat o stea in pom ;)
aaa ... am gasit o multime de pensiuni - acum construite, care-si fac concurenta - la preturi foarte convenabile ;)
nu privesc prin nici urma de gratie ... nu suport gandul ca intr-un singur loc se poate aduna atata suferinta; fug de tot ce poate insemna suspin ... nici anul trecut in Maramures nu am intrat intr-un asemenea loc. Doftana aceea, e undeva in alta parte, spre dreapta; daca stii drumul, eu am mers spre stanga, Traisteni si de acolo mult mai sus ... pe un platou, aproape de cer ;)
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:41 ---SC e de la secara, inteleg?! ;D
--- Terminare citat ---
dar of course que bien sur ca da! ai ghicit si de data asta!
--- Citat din: steliana din Duminică, 30 Septembrie 2012, 18:47 ---multumesc, Matei! a fost super. am facut o multime de fotografii; descarc si va arat si voua. azi dimineata am agatat o stea in pom ;)
----------
--- Terminare citat ---
ma bucur pentru tine, steliana, ca ai ajuns intr-un loc asa frumos.
in alta ordine de idei, ma simt un pic nedumerit... bit era inainte bitek sau mi s-a parut mie? daca mi s-a parut atunci este chiar grav.
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:41 ---....insa cred ca ti-ar prinde bine (mai mult decat crezi) o evadare din cotidian, intr-o comunitate de oameni "fara pereche", in doua sensuri. :)
cules placut, maine. :)
--- Terminare citat ---
probabil ca mi-ar prinde, as cum i-ar prinde bine oricui sa se afle la un moment dat printre oameni veseli, amabili, deschisi.
culesul a fost placut, multumesc, si un bun exercitiu sociologic in acelasi timp, sa vezi cum oameni cu extractie sociala diferita se aduna si duc la bun sfarsit o anumita sarcina; cu voie buna, cantece, glume. din pacate, fara sa se ajunga la o comuniune sau relaxare perfecte. relatiile interpersonale, uite o tema foarte grea si foarte complicata. pe toate planurile, inclusiv cea barbat - femeie. :) sau mai ales aceea!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă