Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1209/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 12:18 ---sanatate Mariei. espresorul e doar un obiect; nu merita ingrijorarea ta. :)

--- Terminare citat ---
multumesc Mica  :), am scris in ton relativ relaxat dimineata, mai mult in gluma, ca stiam ca Maria s-a internat sa-si faca niste analize.
la spital am aflat altceva, a luat-o aseara salvarea de acasa ca a facut un infarct. iar dr spun ca dupa cum arata ecg e foarte posibil sa mai faca vreunul. deja ma doare capul.....
cand am iesit de la spital mi-am amintit de postarea ta cu toamna si dorinta de a merge in parc, asa ca am zabovit si eu putintel in natura. mi-a prins bine  :)

micaela:
vezi... de-asta spuneam.. ce inseamna un espresor pe langa o atat de grava problema de sanatate? Deie-i Domnul sanatate, Mariei.

Eu n-am mai ajuns in parc. M-am simtit inexplicabil de obosita, asa ca am lucrat.

Si unii se distreazaaaa... :)

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 22:45 ---vezi... de-asta spuneam.. ce inseamna un espresor pe langa o atat de grava problema de sanatate? Deie-i Domnul sanatate, Mariei.

Eu n-am mai ajuns in parc. M-am simtit inexplicabil de obosita, asa ca am lucrat.

Si unii se distreazaaaa... :)

--- Terminare citat ---
va fi bine, trebuie sa isi revina Maria...ce ma fac io fara ajutorul meu de nadejde? nici nu iau in calcul alta varianta. :)
iti doresc sa ai o noapte linistita si sa te odhinesti.  :kissing:
profita maine sa faci ceva ce iti place, am inteles ca va fi o vreme superba.

micaela:
multumesc, Guess. si tu sa ai o noapte linistita, inainte de o zi frumoasa.  :)

Guesswho:
multumesc  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă