Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
tu, silviu si ceilalti 14 guests care nu vor sa-si decline identitatea! ;D sa nu creada lumea cine stie ce despre ei, "ia te uita dom'le cu ce treburi superficiale se intretine x intr-o vineri seara".
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 28 Septembrie 2012, 23:29 ---a fost o perioada cand mi-am zis ca poate ca da poate ca nu, ca una alta... pana m-am hotarat eu, s-au ocupat locurile intr-o viteza ametitoare. nu mi-ar fi placut sa impart camera cu altcineva si pe de alta parte mi s-ar fi parut nedrept, vazand cata lume doreste sa mearga, sa iau posibilitatea unei alte persoane de a fi acolo. daca o luam si pe "aia mica", tare ma tem ca nu s-ar fi simtit prea in largul ei (las' sa invete mai bine :)); intre timp am primit o invitatie de a-mi ajuta niste rude la cules de vie maine si cum ei ma ajuta pe mine in multe aspecte, pot sa fac si eu un astfel de gest, mai ales ca se anunta timp frumos si contactul cu natura, munca fizica in natura imi place.
PS si cum as fi putut sa plec stiind ca tu si silviu sunteti aici "de paza in lanul cu SC"! :)
--- Terminare citat ---
da, si eu am intentionat s-o iau pe duducuta mea in unele evenimente SC, dar mi-am dat seama ca s-ar plictisi printre atatia oameni mari. I-a prins insa bine excursia pe Ceahlau, in care a urcat ca o caprioara pe muntele abrupt, desi nu avea pregatire in sensul asta.
insa cred ca ti-ar prinde bine (mai mult decat crezi) o evadare din cotidian, intr-o comunitate de oameni "fara pereche", in doua sensuri. :)
cules placut, maine. :)
SC e de la secara, inteleg?! ;D
micaela:
invidioasa dar bucuroasa pentru ei :). am vorbit cu bitu', lilu', carolu' si erau la plimbare prin padure...mmmm...vreau si eeeeeuuuuu :sorry:
si-n fata casei mele e un copac intomnat; adica galben si in curs de ruginire. creca' dau o fuga prin parc. e toamna. :)
Guesswho:
ingrijorata. mi s-a stricat espresorul si....Maria. ma duc la spital :-\
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 29 Septembrie 2012, 11:59 ---ingrijorata. mi s-a stricat espresorul si....Maria. ma duc la spital :-\
--- Terminare citat ---
sanatate Mariei. espresorul e doar un obiect; nu merita ingrijorarea ta. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă