Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:47 ---... am lucruri mai bune pe care sa focalizez. :) de exemplu sa ma gandesc la voi si sa va doresc o distractie frumoasa, care sa va incarce bateriile cu bine. :)
--- Terminare citat ---
:kissing:
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:47 ---lucrez la detasare. au reusit sa-mi strice energia, da' nu-i las. am lucruri mai bune pe care sa focalizez....
--- Terminare citat ---
bravo, asta este furculita adecvata, am vrut sa spun atitudinea :) nu-i lasa sa-ti strice bunatate de energie, trimite-i acolo unde obisnuieste si bitek sa trimita pe unii altii din cand in cand ;)
hai ca ti-am adus un berbecut sa te inveseleasca (te-oi fi saturat si tu de-atatea oite):
micaela:
multu' pentru gandul bun. cu el si ceaiul de sunatoare o sa-mi recapat seninatatea. :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:54 ---bravo, asta este furculita adecvata, am vrut sa spun atitudinea :) nu-i lasa sa-ti strice bunatate de energie, trimite-i acolo unde obisnuieste si bitek sa trimita pe unii altii din cand in cand ;)
hai ca ti-am adus un berbecut sa te inveseleasca (te-oi fi saturat si tu de-atatea oite):
--- Terminare citat ---
;D multumesc.
si cu berbecutul tau, indivizii aceia nici nu mai exista pentru mine. :)
bit:
Cum, si nu caftim pe nimeni? Haidi, breee...numa` un pic, doo, trei in freza acolo...prietenesti! Dau cu dreapta, promit!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă