Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1201/1680) > >>

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:47 ---... am lucruri mai bune pe care sa focalizez.  :) de exemplu sa ma gandesc la voi si sa va doresc o distractie frumoasa, care sa va incarce bateriile cu bine.  :)

--- Terminare citat ---
:kissing:

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:47 ---lucrez la detasare. au reusit sa-mi strice energia, da' nu-i las. am lucruri mai bune pe care sa focalizez....

--- Terminare citat ---

bravo, asta este furculita adecvata, am vrut sa spun atitudinea :)  nu-i lasa sa-ti strice bunatate de energie, trimite-i acolo unde obisnuieste si bitek sa trimita pe unii altii din cand in cand ;)
hai ca ti-am adus un berbecut sa te inveseleasca (te-oi fi saturat si tu de-atatea oite):

micaela:
multu' pentru gandul bun. cu el si ceaiul de sunatoare o sa-mi recapat seninatatea.  :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:54 ---bravo, asta este furculita adecvata, am vrut sa spun atitudinea :)  nu-i lasa sa-ti strice bunatate de energie, trimite-i acolo unde obisnuieste si bitek sa trimita pe unii altii din cand in cand ;)
hai ca ti-am adus un berbecut sa te inveseleasca (te-oi fi saturat si tu de-atatea oite):

--- Terminare citat ---

;D multumesc.
si cu berbecutul tau, indivizii aceia nici nu mai exista pentru mine.  :)

bit:
Cum, si nu caftim pe nimeni? Haidi, breee...numa` un pic, doo, trei in freza acolo...prietenesti! Dau cu dreapta, promit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă