Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1199/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:18 ---daca tot esti creativ, azi, poti sa cosi un inorog in loc de cal?  :P

--- Terminare citat ---

vad ca-ti cam place lucrul manual! de la desenat am trecut la cusut.  mi-e groaza de ce urmeaza. ;D

Caroline:

--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 17:01 ---vad ca-ti cam place lucrul manual! de la desenat am trecut la cusut.  mi-e groaza de ce urmeaza. ;D

--- Terminare citat ---

Mie nu-mi place lucrul manual... d'aia o sa te dezamagesc, Lili, da' n-am rochie cu paiete.  ;D

Erau orele mele cele mai urate in generala, cand trebuia sa cos, sa brodez etc. Desenul e altceva... atunci miscarea e mai nervoasa si nu se duce mana pe unde-mi cere modelul traditional, ci pe unde imi vine mie.  ;)

bit:
 :yeah: Me very very :yeah: happy now! Vorbit cu ispeu`, urat de bine la mama, promis masaj la cap cu usa si promis facut fire (alea de pe stalpi) funditze...finally, el ridicat restrictii la download!  :thumbup: Dap, descarcat de proba o imagine DVD intr-un sfert de ceas! Goood !  :strong: (ma rog, nu ma luati in seama...baietii cu jucariile lor). Deci in anno domini 2012 trecut de la broadband (sa nu mai aud! broadband e ca fiatul, tot italian, tot cu ferrari in gasca...da `nu e ferrari, bre!) la high-speed internet !
BEETHOVEN.ODE TO JOY

micaela:

--- Citat din: bitek din Joi, 27 Septembrie 2012, 20:17 --- :yeah: Me very very :yeah: happy now! Vorbit cu ispeu`, urat de bine la mama, promis masaj la cap cu usa si promis facut fire (alea de pe stalpi) funditze...finally, el ridicat restrictii la download!  :thumbup: Dap, descarcat de proba o imagine DVD intr-un sfert de ceas! Goood !  :strong: (ma rog, nu ma luati in seama...baietii cu jucariile lor)

--- Terminare citat ---
din pacate, asa stau lucrurile in Ro. cat timp esti civilizat si amabil, esti luat de fraier. Reusesti sa obtii ceea ce ai tot dreptul sa obtii, numai daca "bati cu pumnul in masa", fie si doar sonor-verbal. Intamplarea vietii mele e aceea ca am salvat o situatie extrem de importanta, dupa 7 ani de demersuri legale si civilizate, batand cu pumnul in biroul cuiva (metaforic vorbind; "lovind" cu vorba categorica si amenintatoare, mai bine spus). Ce nu s-a rezolvat in atat amar de vreme, timp si energie pierdute, s-a rezolvat fix intr-o zi (!), dupa ce am fortat nota, intamplator (sau nu, ca prea a fost o "sincronicitate" uluitoare) fix la momentul oportun. Se pare ca in Ro, cu maniere de pension n-ai nici cea mai mica sansa...nu e trist?
eh, am avut o zi de reamintire ca romanul mediu sta prost cu caracterul si educatia...

micaela:
on-topic:  :knuppel2: (ti-am imprumutat bata, bit; as avea niste musterii care ar avea nevoie maxima de corectii :))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă