Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1198/1680) > >>

bit:
Intr-a 5 a, repar presostate, pompe si alte dracii, ma cert cu providerul de internet ca-mi da 50 Mbps da-mi taie downloadu`pe torenti (treaba pentru care il voi pofti cat de curand in ma-sa, vine Romtelecom, fibra e deja pe stalpi  >:D) si fac bagaje. Ma rog, arunc niste haine intr-o geanta. Sper sa nu le-ncurc.

steliana:

--- Citat din: bitek din Joi, 27 Septembrie 2012, 12:25 --- Ma rog, arunc niste haine intr-o geanta. Sper sa nu le-ncurc.

--- Terminare citat ---

arunca mai multe tricouri! la una dintre excursiile la sibiel, langa camera mea statea un baiat - nasalean il chema - si in fiecare dimineata cand ieseam pe balcon vedeam tricou la uscat ... dupa alte intalniri, ii zic: vai ce baiat ingrijit erai la sibiel, iti spalai tricourile in fiecare dimineata! el raspunde: eram pe dracu! aveam doar un singur tricou si il uscam de transpiratie, dimineata cand se termina dansul  (pe atunci, mereu pana spre 4 dimi)  ;D

Caroline:
Asta am "ivatat" si eu. Cu exceptia taberelor la munte, de regula imi ajunge o singura toaleta pentru 3 zile, dar pentru seara tre' cate una pe zi.  ;)

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: Caroline din Joi, 27 Septembrie 2012, 14:05 ---Asta am "ivatat" si eu. Cu exceptia taberelor la munte, de regula imi ajunge o singura toaleta pentru 3 zile, dar pentru seara tre' cate una pe zi.  ;)

--- Terminare citat ---
sa nu uiti rochia cu pene. si sa-mi iei si mine una.. *|*

Lili Zamfirescu:
sunt plictisita mortal. si cand sunt asa fac glume tampe. i-am zis unui coleg ca-i ridica masina. si-a plecat ca fugarit de fisc.. masina fiind la fo' 5 strazi distanta. s-a intors transpirat si cu paru'n ochi, si mi-a promis vodoo. acuma-mi pare rau... :sorry:...nu ca si-a dat omu' norma restanta la sport..ci ca-mi face vraji...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă