Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:58 ---cum sa sparg o piscatura de tantar? ;D
--- Terminare citat ---
don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:06 ---don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.
--- Terminare citat ---
don quijote cu acul... mai ramane sa coasa goblenuri. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:13 ---don quijote cu acul... mai ramane sa coasa goblenuri. ;D
--- Terminare citat ---
furculita draga, esti o vrajitoare! cum de-ai ghicit? chiar un goblen merg sa cos: rapirea din serai reloaded!
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:16 ---furculita draga, esti o vrajitoare! cum de-ai ghicit? chiar un goblen merg sa cos: rapirea din serai reloaded!
--- Terminare citat ---
daca tot esti creativ, azi, poti sa cosi un inorog in loc de cal? :P
steliana:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:06 ---don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.
--- Terminare citat ---
multumesc pentru grija, matei! toata vara nu am avut nici macar bazait de tantar. asta mi-a facut-o din razbunare ;D am dat cu aloe first :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă