Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1196/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:58 ---cum sa sparg o piscatura de tantar?  ;D

--- Terminare citat ---

don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:06 ---don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.

--- Terminare citat ---
don quijote cu acul... mai ramane sa coasa goblenuri.  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:13 ---don quijote cu acul... mai ramane sa coasa goblenuri.  ;D

--- Terminare citat ---

furculita draga, esti o vrajitoare! cum de-ai ghicit? chiar un goblen merg sa cos: rapirea din serai reloaded!

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:16 ---furculita draga, esti o vrajitoare! cum de-ai ghicit? chiar un goblen merg sa cos: rapirea din serai reloaded!

--- Terminare citat ---
daca tot esti creativ, azi, poti sa cosi un inorog in loc de cal?  :P

steliana:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:06 ---don quijote de prahova recomanda pentru aceste cazuri un bold sau ac cu gamalie si multa grija! :) iar tantarul trebuie mazilit sau tras in teapa daca reusesti sa-l prinzi.

--- Terminare citat ---

multumesc pentru grija, matei! toata vara nu am avut nici macar bazait de tantar. asta mi-a facut-o din razbunare  ;D am dat cu aloe first  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă