Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1192/1680) > >>

iana:

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 00:49 ---La multi ani, Iana. Iti doresc (din ce in ce mai) bine.
Daca ar fi trebuit sa vezi acel fim acum trei ani, l-ai fi vazut.  ;)
Stiu ca tu poti sa dai tuturor amintirilor tale aroma intelegerii si a zambetului. Trebuie doar timp. :kissing:

--- Terminare citat ---
Multumesc tuturor pentru urari...si va doresc o toamna frumoasa !  :flori:
Toamna ne este anotimpul meu preferat, dar trebuie sa recunosc...crizantemele sunt superbe. Imi plac culorile si prospetimea lor si  felul in care imi inveselesc casa. :)
Si da, Mica, stiu ca daca ceva ar fi trebuit sa se intample, s-ar fi intamplat...si ca ceea ce ti s-a intamplat este exact ceea ce ar fi putut sa ti se intample. Nimic nu este intamplator, chiar si faptul ca mi-ai reamintit.  :kissing:

Lili Zamfirescu:
azi ma simt foarte racita. si pentru ca asa m-am simtit si ieri, si de-o saptamana incoace, si asa o sa ma simt si maine ..(blestemul nu te lasa pana nu oboseste...) azi m-am imbracat elegant. si in loc s-o tin ata la birou, m-am oprit la o cafenea si-am luat micul dejun. am baut cea mai buna cafea cu scortioara ever. si-am mancat cele mai bune croissante cu alune ever. si-am citit presa...si abia dupa, back in business. ma simt...maxim. very, really, nice and good..

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Luni, 24 Septembrie 2012, 18:41 ---Si eu ar trebui ies ca sa incep sa dau telefoane, ca s-a avariat centrala si n-am apa...
Guess, suntem dependente!  ;D
Spor la treaba!  :)

--- Terminare citat ---
da, caroline, tre` sa fim cu bagare de seama.  ;D azi o poza, maine o oita, poimaine o reteta si uite asa a devenit obisnuinta.  ;)
glumesc, eu am testat in concediu, am fost plecata cateva zile timp in care nici nu mi-am amintit de forum. inca sunt ok  O0

multumesc de urari, chiar am avut spor. cand am vazut cat de tarziu era, m-am zburlit odata in documentele alea ca fulgi au iesit din ele. e drept ca m-am culcat dupa 1, dar important e ca am predat totul la timp.  :thumbup:

On-topic: ma simt excelent, mi-au iesit toate foarte bine pana acum. urmeaza o plimbare in parc cu strumful.  :)

Guesswho:

--- Citat din: iana din Luni, 24 Septembrie 2012, 00:32 ---Mai mare cu un an...:)
Dimineata am inceput-o bine, dar pe la pranz m-a apucat un puseu de melancolie, pe care am vrut sa mi-l tratez la Biserica Sf. Silvestru din apropiere...din pacate (pentru mine) numai nunti si botezuri in aceasta perioada, asa ca mi-am aplicat un alt tratament. Am trecut-o pe film, "Terapie de cuplu", un film numai bun sa-l fi vazut cu 2-3 ani in urma.
Seara am incheiat-o insa glorios, cu un file de biban si o inghetata. Si lucrurile au capatat o alta culoare, amintirile trecute o alta aroma...Ma simt bine  :)

--- Terminare citat ---
Iana, la multi ani   :flori: cu intarziere, nush cum de am sarit postarea ta ieri.

Caroline:
Challenged.  :D
Coincidentele se tin lant in continuare... Zilele trecute, ma apucasem sa citesc un roman si abia cand am ajuns pe la pagina 30 mi-am dat seama ca il mai citisem o data. Chestiunea e ca am realizat ca il citisem acum doi ani, pe niste "vremuri" care se repeta acum.
Azi, venind de la scoala, m-am gandit ca mi se termina crema si ca mi s-a stricat ceasul de mana... si ce gasesc in posta?! Pliantul de la Yves Rocher, cu oferta de -40% la crema mea preferata si ceas de mana cadou.  :o
Tot azi, intru pe bonprix ca sa-mi aduc aminte ca asta-vara imi pusesem "deoparte" la produsele preferate o rochita alba din dantela. Imi place, dar nu o comandasem, ca imi repugna a "mireasa". Acu' imi place, asa ca am pus comanda azi...   fara niciun motiv obiectiv. Mi-e frica sa si gandesc, darmite sa formulez dorinte... :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă