Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1183/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:20 ---,,,deci nu sunt ,,imperecheati'',nu sunt,,cuplati'',sunt ,,,,    ,,gasiti'' :)))

--- Terminare citat ---

buna tare, brava nicolae!

deci cine cauta sau nu, mai si gaseste.  probabil toti cei pe care i-am observat ca au statut de guest s-au "gasit" unii pe altii si-au incetat sa mai posteze.  si poate si cei care posteaza mai putin spre deloc.  cred si eu, ce le mai trebuie?!
dar sa luam aminte, nu s-au imperecheat si nici nu s-au cuplat... s-au gasit. da' lasand gluma la o parte, nicolae, chiar ca suna bine asta cu gasitul.

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:29 ---pai nu cred ca-si cauta cineva sufletul pereche pe aici. eu sigur nu. am inteles care e scopul acestui forum si ce gen de actiuni se fac pe SC.
sigur, exista si posibilitatea ca intr-o actiune sa se intalneasca persona compatibile si sa formeze un cuplu.

--- Terminare citat ---
nici eu. imi caut amici inteligenti si simpatici cu care sa schimb o vorba in virtual si in real. atat. :)

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:29 ---pai nu cred ca-si cauta cineva sufletul pereche pe aici. eu sigur nu. am inteles care e scopul acestui forum si ce gen de actiuni se fac pe SC.
sigur, exista si posibilitatea ca intr-o actiune sa se intalneasca persona compatibile si sa formeze un cuplu.

--- Terminare citat ---

QED!
pentru guess si pentru nicolae: dupa umila mea parere, sufletul pereche nici nu se cauta. dai peste el din intamplare (care intamplare, o sa-mi zica oreste et cie, nici macar nu este o intamplare) sau nu dai. orice loc este bun pentru asa ceva.  inclusiv SC, care pe langa asta are si alte lucruri bune, din cate am observat.  la fel cum am observat ca sunt multe persoane de calitate.  ceea ce este foarte important si spune foarte multe.

NICOLAE:

--- Terminare citat ---
,,,sa fiu sincer am testat cand am spus ,,cred ca nu si a gasit nimeni sufletul pereche'' ,ca sa vad daca mai exista precedent :)

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:35 ---QED!
pentru guess si pentru nicolae: dupa umila mea parere, sufletul pereche nici nu se cauta. dai peste el din intamplare (care intamplare, o sa-mi zica oreste et cie, nici macar nu este o intamplare) sau nu dai. orice loc este bun pentru asa ceva.  inclusiv SC, care pe langa asta are si alte lucruri bune, din cate am observat.  la fel cum am observat ca sunt multe persoane de calitate.  ceea ce este foarte important si spune foarte multe.

--- Terminare citat ---
corect.nu se cauta, dar il poti atrage in viata ta. si apare cand esti pregatit sa traiesti alaturi de el.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă