Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
"imperecheat" e un cuvant care imi suna rau...dar da, stiu despre doua cupluri din SC.
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:05 ---fara. vad ca e cu un preot. ;D
--- Terminare citat ---
electra umbla cu un preot? doamne, lumea asta a ajuns cu susul in jos... glumeam, am inteles ca era vorba despre oreste. nu stiu din ce cauza eu nu prind antena2. am incercat la un moment dat sa ma uit la oreste, o singura data, recunosc, dar m-am simtit depasit. el oricum avea mult mai multe inele decat mine. ;D
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:55 ---pai nu asa e firesc? sa ne folosim fiecare propria minte? :)
--- Terminare citat ---
smechera mica ce esti! ai inteles prea bine ce-am vrut sa spun dar vad ca ai dat-o repede la intors. ;)
--- Citat din: Caroline din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:37 ---Daca-i veche, 2-3 ore, daca-i noua, o ora. Fasolea. :whistle:
--- Terminare citat ---
e o matematica aplicata prea complicata, mai bine-i spun cumnatei. eu cumpar ciolanul (desi rubrica lui silviu m-a intristat), nu, nu-l mai cumpar.
--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:02 ---pai bani are toata lumea,iubire nu are :)))))
--- Terminare citat ---
bani are toata lumea? ia sa-mi arati si mie, te rog frumos, care este toata lumea aia!
NICOLAE:
--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:10 ---"imperecheat" e un cuvant care imi suna rau...dar da, stiu despre doua cupluri din SC.
--- Terminare citat ---
,,,deci s au ,,cuplat",,,,da,,, aici si la Vama veche ce si mai gaseste lumea pereche :)))))
steliana:
--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:05 ---fara. vad ca e cu un preot. ;D
--- Terminare citat ---
publicitateee.... ;D
micaela:
--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 21 Septembrie 2012, 23:13 ---,,,deci s au ,,cuplat",,,,da,,, aici si la Vama veche ce si mai gaseste lumea pereche :)))))
--- Terminare citat ---
sa zicem ca s-au "gasit". imi place mai mult. :buck2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă