Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:35 ---deci, voi doi ganditi la fel in legatura cu sufletul pereche... si EL, da, EL, adica Silviu, STIE! si-atunci se pune intrebarea, de ce ganditi separat? :o
--- Terminare citat ---
pentru ca distanta nu separa ... gandurile ...
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:35 ---deci, voi doi ganditi la fel in legatura cu sufletul pereche... si EL, da, EL, adica Silviu, STIE! si-atunci se pune intrebarea, de ce ganditi separat? :o
--- Terminare citat ---
pai nu asa e firesc? sa ne folosim fiecare propria minte? :)
NICOLAE:
,,,,apropos chiar am fost sa bag fuel cu pompa asa ca la PECO si m am umplut din cap pina n picioare cu motorina s a spart furtunul si nici automat nu s a oprit,,,,deci nu glumeam de munci ,,,acum daca ma considerati ,,un barbat'' dar de lemne si zapada cred ca pot sa va scap de ele :))))
NICOLAE:
--- Citat din: micaela din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:52 ---ai ajuns la munca, iar, sailorman? :)
--- Terminare citat ---
eu navighez de juma de an mai mult pe net ,am uitat ce i ala rau de mare ,ce i ala cart,ce i ala stres ,ce i aia biserica,,,ah scuze bodega,ce i ala felinarul rosu (de la prova ) sa nu va ganditi la prostii :))))))
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:55 ---de lemne si zapada cred ca pot sa va scap de ele :))))
--- Terminare citat ---
depinde ce si cat ceri in schimb... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă