Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1177/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: steliana din Joi, 20 Septembrie 2012, 23:31 ---da! si sper sa am satisfactia lucrului bine facut, asa cum imi place; unora le place sa transpire vaitandu-se sau laudandu-se sau constienti ca vin altii sa repare usurinta implicarii lor ...
1 buc. cal. - reparat! (aveam nevoie maxima)
1 buc. cal. - l-am bagat in sertar
1 buc . cal. - sta in pat cu mine, chiar daca ma mai fura ... la ce poate  :)

--- Terminare citat ---

pana la urma ai trei calculatoare? :o o intreaga retea, lucrezi in domeniu? mananci calculatoare pe paine, sa intelegem...

Matei:

--- Citat din: bitek din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:14 ---Mai e putin si vine iarna! :yeah:

--- Terminare citat ---

bitek, este prima ta postare cu care nu sunt de acord, de fapt cu emoticonul acela uracios care sare si se bucura. la cat trebuie sa conduc in mod normal, scoala, munca, scoala, casa, etc... este greu si pe timp frumos, darmite cand ploua si ninge. termina dom'le cu saritul in sus! :(

steliana:
 :yeah:  :strambatura:  :dance:  pana luni ma rasfat!

--- Citat din: Matei din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:38 ---pana la urma ai trei calculatoare? :o o intreaga retea, lucrezi in domeniu? mananci calculatoare pe paine, sa intelegem...

--- Terminare citat ---

nuuu... am trei  ;D pe inventar si doo ale mele cu care ma joc acasa  :buck2:
nu mananc calculatoare - desi mi-ar placea - da, ma chinui de o saptamana sa ajung sa sparg la piata un ciolan afumat sa-l fac cu fasole uscata noua ...

Caroline:

--- Citat din: bitek din Vineri, 21 Septembrie 2012, 21:14 ---Mai e putin si vine iarna! :yeah:

--- Terminare citat ---

Si io, urs polar uracios ce esti... sa curat zapada din curte de 5-6 ori pe zi, ca iarna trecuta, la -20 de grade...   |o
Ufff... tre' sa fac rost de-un barbat la casa omului, pana la iarna.  :buck2:

Matei:

--- Citat din: steliana din Vineri, 21 Septembrie 2012, 22:23 --- :yeah:  :strambatura:  :dance:  pana luni ma rasfat!

... un ciolan afumat sa-l fac cu fasole uscata noua ...

--- Terminare citat ---
in alte cuvinte, te dai de partea lui guess? oameni bun, voi aveti idee cat ia sa fierbi o oala cu fasole?
norocul meu ca am o cumnata foarte saritoare si generoasa. de cand cu voi, mai vad cate ceva ce-mi place pe-aici si cand mai vorbesc cu ea, ii spun asa in trecere, "auzi, tu stii cum se face aia sau ailalta, pentru ca mi-a zis duducuta ca ar pofti si ea". si daca nu in aceeasi zi, a doua zi cel mai tarziu, ma trezesc cu surpriza "hai ca am facut mai mult, sa va ajunga si voua".  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă