Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
:( am dat gata 2/3 din omisiunile altora ...
de ce unii se fac ca fac? :(
Matei:
--- Citat din: steliana din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:47 --- :( am dat gata 2/3 din omisiunile altora ...
de ce unii se fac ca fac? :(
--- Terminare citat ---
ai reusit asa o performanta? :o apropo, ce-ti mai fac calculatoarele?
ca unii fac ce?
steliana:
--- Citat din: Matei din Joi, 20 Septembrie 2012, 22:57 ---ai reusit asa o performanta? :o apropo, ce-ti mai fac calculatoarele?
ca unii fac ce?
--- Terminare citat ---
da! si sper sa am satisfactia lucrului bine facut, asa cum imi place; unora le place sa transpire vaitandu-se sau laudandu-se sau constienti ca vin altii sa repare usurinta implicarii lor ...
1 buc. cal. - reparat! (aveam nevoie maxima)
1 buc. cal. - l-am bagat in sertar
1 buc . cal. - sta in pat cu mine, chiar daca ma mai fura ... la ce poate :)
steliana:
--- Citat din: silviu din Joi, 20 Septembrie 2012, 12:32 ---nu-s pretentios! nu-mi trebe piscina, ca nu stiu sa inot; nu-mi trebe veyron, ca nu am unde merge cu 430 de km/h; nu vreau nici avion, ca am rau de inaltime...
--- Terminare citat ---
nebunaticule ... tu vrei o rogojina! da, nu e mai bine sa o ai in permanenta si s-o folosesti si pe salteaua din piscina, in masina, in avion, pe un pat de 240/210 ... ;D
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 20 Septembrie 2012, 12:32 ---cand o sa gasesc sufletul-pereche langa care o sa ma mut :) nu-s pretentios! nu-mi trebe piscina, ca nu stiu sa inot; nu-mi trebe veyron, ca nu am unde merge cu 430 de km/h; nu vreau nici avion, ca am rau de inaltime...
--- Terminare citat ---
ce coincidenta. si eu gandesc la fel legat de sufletul pereche ::) (de parca n-ai sti! ;D)
On-topic: ca o pisica, cu chef sa lenevesc, sa dormitez, sa nu fac nimic. ma ajuta cu brio si vremea de afara. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă