Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1170/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 22:40 ---suparabila ...  :'(  mi-au "crapat" doo calculatoare de atata concentrare - de date ... lucrez la ceva "interesant" care va avea impact si asupra voastra  ;) sau ... nu

--- Terminare citat ---

da-le restart, poate sunt reparabile. 

dauina:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 22:40 ---suparabila ...  :'(  mi-au "crapat" doo calculatoare de atata concentrare - de date ... lucrez la ceva "interesant" care va avea impact si asupra voastra  ;) sau ... nu

--- Terminare citat ---
steliana,
de-au crapat, inseamna ca erau cu impact negativ asupra noastra....sau om fi noi prea pesimisti..???

steliana:
ha? ce zici? stai, ca imi fasie sicastile si nu te aud  ;D
pai, unul - la birou - virusat pe care l-am dat baietilor IT; unul acasa care mai calc pe el din cand in cand pt ca e ascuns printre materialele de lucru  ;D
vad ca si asta imi papa din litere si incet-incet din idei ...

steliana:

--- Citat din: dauina din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 22:53 ---steliana,
de-au crapat, inseamna ca erau cu impact negativ asupra noastra....sau om fi noi prea pesimisti..???

--- Terminare citat ---

;D impactul a fost anul trecut - unde nu am avut contributie ... acum dreg cu "bors" sa iasa ciorba buna  ;D pe bune!  ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 22:27 ---nu sunt prea sigur ca le inventeaza taxi... cred ca acel "iubibil/a" vine de la englezul "lovable" (sau loveable), ei au astfel de constructii... kissable, washable, etc.

--- Terminare citat ---

e posibil; ba chiar probabil. e un tip de constructie util.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă