Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1169/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 22:24 ---mmmm...multumim.  :)
da, bit e un destept si un bun si de aceea ne e drag.  :)

--- Terminare citat ---

am eu asa o impresie ca bit este mai mult de-atat si ca voua ar trebuie sa va fie mai mult de-atat! sau cel putin unora dintre voi.  ;) cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut sa vada, cine are inima, sa-i bata-n piept! :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 19 Septembrie 2012, 21:14 ---am eu asa o impresie ca bit este mai mult de-atat si ca voua ar trebuie sa va fie mai mult de-atat! sau cel putin unora dintre voi.  ;) cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut sa vada, cine are inima, sa-i bata-n piept! :)

--- Terminare citat ---
nush' ce impresie ai tu... si daca e adevarata. daca da, sa le fie intr-un ceas bun. :)
bit, si eu n-am aflat... ma desfratesc de tine, sa stii.  :P

bit:
Bre, io va cred, despre morti numa`de bine. Da`mi zice si mie cineva ce dracu`se-ntampla aci? Ca-s curios de mor. Poate oi avea si fro 3 copii si inca n-am aflat. Nu de alta, da`sa-i trec pe numele meu.

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 12 Septembrie 2012, 22:11 ---iubibila.  ;D
ce-mi place...si Taxi inventeaza cuvinte.  ;D

--- Terminare citat ---

nu sunt prea sigur ca le inventeaza taxi... cred ca acel "iubibil/a" vine de la englezul "lovable" (sau loveable), ei au astfel de constructii... kissable, washable, etc.

steliana:
suparabila ...  :'(  mi-au "crapat" doo calculatoare de atata concentrare - de date ... lucrez la ceva "interesant" care va avea impact si asupra voastra  ;) sau ... nu

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă