Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1164/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 22:23 ---uite o postare tipic micaeliana :) dom'le da' nu o poti multumi deloc pe micaela! ba ca unicornul e alb, ba ca ar putea fi albastru! mai bine fara calaret, dar daca are calaret, sa fie invers, adica pana la urma o sa avem un inorog negru.  acum ca-mi aduc aminte, la inceput imi ceruse sa-i desenez o oaie... hai sa ne intelegem, vrei o oita sau un inorog sau pe amandoua? sa-ti aduc si merele de aur?
desi chiar specificasem cand am postat poza, ca se poate face abstractie de calaret. parca... sau nu? ia sa ma uit! ;)

--- Terminare citat ---
;D stii ca ai umor? ai putea sa-mi devii chiar simpatic.  ;D

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 22:48 ---sora 13, scurt si la obiect, zi-le si tu pe intelesu' meu, de injiner nedeprins cu finetzurili....  :(...da' ca sa fac o presupunere, am asa o senzatie ca se lasa cu ceva concedieri afective...unde nu da D-nezeu!!!

--- Terminare citat ---

sora lilu-crocodilu', ultima fraza era fix ce parea, fara nicio denotatie metaforica.  ;D nu-ti spusei ca m-am apucat de fabricat compost ca sa hranesc pamantu' in care ma straduiesc, fara talent, sa cresc niste rosii ecologice?  ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 22:40 ---ce tare! bravo steliana, nu stiu de unde ai scos acesti sase cai albi dar i-ai nimerit! fetele toate vor fi multumite, chiar si cele care s-au lasat de echitatie... sper! ;) adica, vreau sa spun, sper sa fie multumite nu sper sa se fi lasat de echitatie.

--- Terminare citat ---
hm. ca sa vad daca sunt multumita, tre' sa stiu daca au sa si daca mananca jaratec.  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:23 ---hm. ca sa vad daca sunt multumita, tre' sa stiu daca au sa si daca mananca jaratec.  ;D

--- Terminare citat ---
daca au ce?

apropo de jaratec, le coci ceva in soba?

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:36 ---daca au ce?

apropo de jaratec, le coci ceva in soba?

--- Terminare citat ---

sea.  ;D

n-am soba. pot sa-i adap cu apa din boiler.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă