Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Dumnezeu sau Scaraotchi, nu conteaza... numai sa dea. :strambatura:
steliana:
ca mine! :)
luciamanta:
Mă simt foarte bine, liniştită, calmă... Mă gândesc la prezent... :)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 17:45 ---Si pentru mine nu?! ;D
Punct de vedere femei: Obama e tare carismatic. Si nu pentru ca e mulatru...
--- Terminare citat ---
desigur ca si pentru tine, caroline, si pentru maria si pentru toate celelalte doamne si domnisoare de pe forum. tot v-am dedicat eu cantecul cu "iubibila"!
parca doar micaela si iana isi exprimasera dorinta de a primi un inorog; altminteri veneam cu o herghelie de la bun inceput! sau macar cu "sase cai frumosi" :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:19 ---multu' pentru unicorn (da, cred ca in general e doar alb; insa genetica a avoluat si, cu putina cerneala in ADN, creca putem obtine si unicorni albastri, daca dorim neaparat ;D), dar pentru moment nu prea vroiam si un calaret. m-am inscris la o luuunga pauza de echitatie. ;D
daca insa e musai la pachet bicolor, atunci mai bine unicornu' sa fie negru si calaretul alb. ;D
desi, cum zice si Caro, Obama e un personaj destul de carismatic, intrucat e zambicios si are (sau joaca foarte bine) o anumita naturalete. :)
--- Terminare citat ---
uite o postare tipic micaeliana :) dom'le da' nu o poti multumi deloc pe micaela! ba ca unicornul e alb, ba ca ar putea fi albastru! mai bine fara calaret, dar daca are calaret, sa fie invers, adica pana la urma o sa avem un inorog negru. acum ca-mi aduc aminte, la inceput imi ceruse sa-i desenez o oaie... hai sa ne intelegem, vrei o oita sau un inorog sau pe amandoua? sa-ti aduc si merele de aur?
desi chiar specificasem cand am postat poza, ca se poate face abstractie de calaret. parca... sau nu? ia sa ma uit! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă