Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1161/1680) > >>

Caroline:
Brava, bitek, exact asa e!

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:22 ---cred ca ma incearca o stare de toamna.... sentimentele de frunza cazatoare se lumineaza cu MagneB6, oare?

--- Terminare citat ---
lasa, sora 13, ca trece...si urmeaza dovleacu' copt, si placinta cu mere si scortisoara, si baia cu arome de levantica, si vinul fiert cu portocale...si lumanarile parfumate...si serile lungi...si cartile bune. si cine stie...poate si-un iubit pasional... :smitten:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:38 ---la cat e de uscata, se face scrum, fara sa apuce a face vreo flacara semnificativa.  ;D

--- Terminare citat ---
auzi, ia da-le foc in piata publica!!! ca din cauza padurii nu vedem copacii....si invers! si daca ajuta, da un semn si vin la tine cu un camion de magneb6!!!

micaela:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:39 ---Fratili, mai is doar cinci luni pana in martie  :kissing:

--- Terminare citat ---
rezervele de clorofila sunt minime. stiu eu de mai infrunzeste ceva?

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 21:28 ---lasa, sora 13, ca trece...si urmeaza dovleacu' copt, si placinta cu mere si scortisoara, si baia cu arome de levantica, si vinul fiert cu portocale...si lumanarile parfumate...si serile lungi...si cartile bune. si cine stie...poate si-un iubit pasional... :smitten:

--- Terminare citat ---
:)

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 21:40 ---auzi, ia da-le foc in piata publica!!! ca din cauza padurii nu vedem copacii....si invers! si daca ajuta, da un semn si vin la tine cu un camion de magneb6!!!

--- Terminare citat ---
de cand cu compostu', materia organica se reutilizeaza.  :) frunza uscata devine ingrasamant pentru tomate.  ;D

Lili Zamfirescu:
sora 13, scurt si la obiect, zi-le si tu pe intelesu' meu, de injiner nedeprins cu finetzurili....  :(...da' ca sa fac o presupunere, am asa o senzatie ca se lasa cu ceva concedieri afective...unde nu da D-nezeu!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă