Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:09 ---Fii atenta, C. Calendaru` zice ca e cam 15 a lu` sptembre. :strambatura:
--- Terminare citat ---
Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum. *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta. :P
BZN-Besame mucho
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:50 ---pentru mica si iana (apropo, iana, multa bafta fiicei tale!): un unicorn! (alb, dar parca unicornii sunt numai albi... sau nu?!)
vine si cu calaret la pachet dar de dragul contrastului, puteti sa faceti abstractie de el.
--- Terminare citat ---
multu' pentru unicorn (da, cred ca in general e doar alb; insa genetica a avoluat si, cu putina cerneala in ADN, creca putem obtine si unicorni albastri, daca dorim neaparat ;D), dar pentru moment nu prea vroiam si un calaret. m-am inscris la o luuunga pauza de echitatie. ;D
daca insa e musai la pachet bicolor, atunci mai bine unicornu' sa fie negru si calaretul alb. ;D
desi, cum zice si Caro, Obama e un personaj destul de carismatic, intrucat e zambicios si are (sau joaca foarte bine) o anumita naturalete. :)
micaela:
cred ca ma incearca o stare de toamna.... sentimentele de frunza cazatoare se lumineaza cu MagneB6, oare?
bit:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:16 --- *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta. :P
--- Terminare citat ---
Intrucat as provoca daune colaterale cu vipera ce-mi sta pe limba (dat fiind faptul ca sunt si alti dascali aici) raman filozof si tac. :)
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:16 ---Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum. *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta. :P
--- Terminare citat ---
daca te simti asa, e de bine. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă