Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1159/1680) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:09 ---Fii atenta, C. Calendaru` zice ca e cam 15 a lu` sptembre.  :strambatura:

--- Terminare citat ---

Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum.  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P

BZN-Besame mucho

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:50 ---pentru mica si iana (apropo, iana, multa bafta fiicei tale!): un unicorn! (alb, dar parca unicornii sunt numai albi... sau nu?!)

vine si cu calaret la pachet dar de dragul contrastului, puteti sa faceti abstractie de el.

--- Terminare citat ---

multu' pentru unicorn (da, cred ca in general e doar alb; insa genetica a avoluat si, cu putina cerneala in ADN, creca putem obtine si unicorni albastri, daca dorim neaparat ;D), dar pentru moment nu prea vroiam si un calaret. m-am inscris la o luuunga pauza de echitatie.  ;D
daca insa e musai la pachet bicolor, atunci mai bine unicornu' sa fie negru si calaretul alb. ;D
desi, cum zice si Caro, Obama e un personaj destul de carismatic, intrucat e zambicios si are (sau joaca foarte bine) o anumita naturalete.  :)

micaela:
cred ca ma incearca o stare de toamna.... sentimentele de frunza cazatoare se lumineaza cu MagneB6, oare?

bit:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:16 ---  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P

--- Terminare citat ---
Intrucat as provoca daune colaterale cu vipera ce-mi sta pe limba (dat fiind faptul ca sunt si alti dascali aici) raman filozof si tac. :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:16 ---Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum.  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P

--- Terminare citat ---

daca te simti asa, e de bine.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă