Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1158/1680) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 18:01 ---...sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.

--- Terminare citat ---

Felicitari!  ;D

luciamanta:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 18:01 ---Acum resimt o tristete maxima, gandindu-ma ca n-am sa mai dau pe la serviciu pret de aproape trei saptamani ( ;D). Si ca sa fiu si mai on-topic, primul lucru pe care o sa-l fac in concediu e sa-ncerc sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.

--- Terminare citat ---
Superba competitie cu tine insuti! :) *|*

bit:
Hai lasati invidia la o parte... ;D

Caroline:
Bre, fratili prin alianta, eu n-as fi capabila sa te invidiez, ca mi se intampla si mie cateodata. Invidia poate fi bazata doar pe motivatia cand nu se intampla. Adica, ok, daca am un motiv plauzibil, eu vara nu dorm. Da' daca nu, atunci e nashpa.

bit:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:02 ---Bre, fratili prin alianta, eu n-as fi capabila sa te invidiez, ca mi se intampla si mie cateodata. Invidia poate fi bazata doar pe motivatia cand nu se intampla. Adica, ok, daca am un motiv plauzibil, eu vara nu dorm. Da' daca nu, atunci e nashpa.

--- Terminare citat ---
Fii atenta, C. Calendaru` zice ca e cam 15 a lu` sptembre.  :strambatura:

In alta ordine de idei, glumeam cu invidia. Ca mai toata lumea de aici, nici eu nu vad de ce as face exceptie si sufar de insomnie. Cronica chiar. Care la mine e alimentata si de modul de viata (adica aproximativ 30 de ore treaz odata la 4 zile). Singurul avantaj: mai mult timp pentru citit. Altu` nu prea vad.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă