Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
La mine nu se incarca poza, dar e posibil sa am eu probleme cu netul. Ma interesa calaretul... :D
Acum ma simt bine. Am vorbit de dimineata la telefon muuuult cu cineva care mi-e drag si sunt bucuroasa tare! :) Citeam pe undeva un top 50 al celor mai mari bucurii mici ale vietii... Primele 10 erau asa:
1. Un somn bun
2. Gasirea unei bancnote uitate in buzunar
3. Cuibaritul in pat langa persoana iubita
4. Rasul cu lacrimi
5. Lenevitul in pat
6. Dormitul in asternuturi proaspat spalate
7. Gasitul unui chilipir
8. A face pe cineva sa zambeasca
9. Reintalnirea cu un vechi prieten
10. Rasetele provocate de amintiri
Dar era facut de englezi (de fapt, daca ma uit la punctul 2, cred ca de scotieni ;D ), al meu ar arata un pic altfel...
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 14 Septembrie 2012, 12:13 ---La mine nu se incarca poza, dar e posibil sa am eu probleme cu netul. Ma interesa calaretul... :D
--- Terminare citat ---
e presedintele Obama :giggle:
Mari_a:
;D Ooops, acum sunt la alt calc. si am vazut si eu! :2funny: Cand a zis Matei "de dragul contrastului" io ma gandeam c-o fi vreun... zmeu imbracat in negru... :giggle:
Caroline:
--- Citat din: Matei din Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:50 ---pentru mica si iana
--- Terminare citat ---
Si pentru mine nu?! ;D
Punct de vedere femei: Obama e tare carismatic. Si nu pentru ca e mulatru...
Bafta, Iana!
bit:
Acum resimt o tristete maxima, gandindu-ma ca n-am sa mai dau pe la serviciu pret de aproape trei saptamani ( ;D). Si ca sa fiu si mai on-topic, primul lucru pe care o sa-l fac in concediu e sa-ncerc sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă