Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1156/1680) > >>

steliana:
m-am ciupit si ma simt din nou!  :yeah:

Guesswho:
aproape "eu" in forma mea maxima. nush cui tre` sa multumesc pentru asta, dar e bine.
azi am avut o zi plina, dar am resuit sa fac mai multe decat am facut in ultimele 10 zile la un loc, asa ca ma declar multumita.
intre job si repriza de cumparaturi pentru scolarul meu mic  :smitten: am facut o oprire intr-un parc si m-am lasat in voia simturilor, m-am bucurat de pasarea colibri , se auzea de la o terasa aflata in apropiere, am savurat o cafea, am privit trecatorii incercand sa le identific starea de moment, am cunoscut o nepotica si-un bunic..... n-am stat mai mult de 15-20 de minute, dar am plecat de acolo intr-o stare excelenta pe care constat ca am pastrat-o. :)

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 12 Septembrie 2012, 22:37 ---m-am ciupit si ma simt din nou!  :yeah:

--- Terminare citat ---
Sper ca nu te-ai ciupit prea tare, asa ca sa te doara, Steliana! ;)

steliana:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 13 Septembrie 2012, 22:26 ---Sper ca nu te-ai ciupit prea tare, asa ca sa te doara, Steliana! ;)

--- Terminare citat ---

cat sa-mi negociez pacea interioara  ;)

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 11 Septembrie 2012, 23:37 ---vreau si eu un unicorn alb.  :)

--- Terminare citat ---

pentru mica si iana (apropo, iana, multa bafta fiicei tale!): un unicorn! (alb, dar parca unicornii sunt numai albi... sau nu?!)

vine si cu calaret la pachet dar de dragul contrastului, puteti sa faceti abstractie de el.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă