Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:04 ---Si eu o sa ma bucur... eventual cam de poimaine incolo, cand termin cu voturile pentru proiect. |o
--- Terminare citat ---
bucura-te Azi, ca si cand s-a terminat! succes!
luciamanta:
Bucuria este un mare dar, de aceea să ne bucurăm, să nu fim trişti!
"De ce sunt oamenii trişti: sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectul vieţii acesteia este să urmeze un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strâng experienţe, amintiri, lucruri, idei ale altora şi asta e mai mult decât pot duce. Dar îşi uită propriile vise. " (Paulo Coelho)
Caroline:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 10 Septembrie 2012, 12:10 ---"De ce sunt oamenii trişti: sunt prizonieri în povestea lor personală..." (Paulo Coelho)
--- Terminare citat ---
Se spune ca atunci cand uiti sa te gandesti la viata ta de fiecare zi si incepi sa te gandesti si la viata celor din jurul tau, e un semn de fericire. Nu mai stiu daca am citit asta tot in Coelho sau in alta parte...
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:01 ---ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.
--- Terminare citat ---
ce atent esti, Matei! :)
felicitari pt reusita :)
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:04 ---Si eu o sa ma bucur... eventual cam de poimaine incolo, cand termin cu voturile pentru proiect. |o
--- Terminare citat ---
bafta si tie, Caroline :)
--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:56 ---si ma mai bucuuur... *|* si eu lucrez la un proiect - proiectie care trebuie sa-l dau gata pana la sfarsitul anului. abia astept sa vad ce-mi va iesi din cap, maini ... armonizare ...
--- Terminare citat ---
succes, Steliana :)
bag de seama ca toata lumea e pe cai mari, face proiecte, le preda... doar la mine toate par sa se urneasca cam greu...poate ca asa trebuie sa treaca acesta perioada, prin urmare imi dau timpul si intelegerea de care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine? ::)
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 10 Septembrie 2012, 14:43 ---imi dau timpul si intelegerea de care am atata nevoie. daca nu eu, atunci cine? ::)
--- Terminare citat ---
idem. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă