Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:06 --- *|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ...
--- Terminare citat ---
alea de la rinichi? ???
steliana:
--- Citat din: silviu din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:33 ---alea de la rinichi? ???
--- Terminare citat ---
;D nuuu ... aia de care siti voi, s-a ratacit! dar nici nu o vreau inapoi ...
steliana:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:01 ---ma bucur pentru bucuria ta! (la ce-ti foloseau acele pietricele?);
ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.
--- Terminare citat ---
ma bucur ca te bucuri pentru mine si dragii nostri silviu si lucisor; cu pietrele am o pasiune; imi place sa port in fiecare geanta macar una dintre ele; de data aceasta era vorba si despre una pictata pe care o tin cat mai aproape de mine ;)
si ma mai bucuuur... *|* si eu lucrez la un proiect - proiectie care trebuie sa-l dau gata pana la sfarsitul anului. abia astept sa vad ce-mi va iesi din cap, maini ... armonizare ...
luciamanta:
Steliana, spor mult la realizarea proiectului! Vezi să nu te stresezi prea tare! :giggle:
steliana:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:57 --- Bucuria lucrurilor pierdute şi găsite... Mi se întâmplă şi mie să mai găsesc bani în unele poşete ori în buzunarele pantalonilor, bani de care uitasem...
--- Terminare citat ---
nu erau pierdute, doar ca nu stiam exact in care dintre genti sa caut; asa ca, am cautat in toate de cate ori am considerat necesar, pentru ca eram sigura ca am sa le gasesc ;)
cu banii, alta poveste! pun intentionat si de hartie si de metal in toate gentile si portofelele; nu vreau sa stiu cat am, pentru a-mi face surpriza cand ii gasesc :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă