Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (116/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Joi, 23 Decembrie 2010, 20:39 ---... la serivici am avut parte de un moment dramatic (intens mediatizat)

--- Terminare citat ---

--- Citat din: pe_jumate din Duminică, 19 Decembrie 2010, 22:44 ---
--- Citat din: saturnianul ---Majoritatea sinucigasilor sunt dintre cei care au pus sentimentele mai presus de ratiune.
--- Terminare citat ---

eu zic ca majoritatea sinucigasilor nu au mai avut vreme de astfel de contemplatii.. deznadejdea si limita chinului sufletesc / nervilor sunt cu totul altceva decat lupta sentimentului cu o (discutabila) ratiune a sinucigasului

--- Terminare citat ---

tragic moment steliana ! s-a mai discutat de curand despre ceea ce impinge un om la un astfel de gest intr-un alt subiect.
cel de la parlamant a vrut sa transmita un mesaj. a ales locul  pe care la considerat ca va aduce un mare impact asupra celor din guvern.
oare se va schimba ceva?

cum  sa te simti dupa o astfel de intamplare?

steliana:
nu pot comenta din multe pdv ...
sa emit pareri ... pe care le-as schimba dant dreptate oricui ar emite ...
adevarul este undeva, la mijloc

steliana:
acum ...
privesc spiritul sarbatorii in flacara unei lumanari
in linistea deplina, poti vedea miracole ...

silviu:
cand vad ca unii sunt perpetuu fericiti, imi vine sa ma sinucid in legitima aparare :( cum faceti, fericitilor, sa fiti incontinuu fericiti? care-i secretul?

Magdalena_`:
nu suntem perpetu fericiti, era vorba numai de acel moment ( si mai sunt momente de fericire, precum si de nefericire). nu le-am mentionat decat pe cele de fericire. Data viitoare cand am sa plang la un film comedie, am sa-ti spun si tie silviu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă