Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1150/1680) > >>

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:06 --- *|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ... uitate intr-o alta geanta

--- Terminare citat ---
  Bucuria lucrurilor pierdute şi găsite... Mi se întâmplă şi mie să mai găsesc bani în unele poşete ori în buzunarele pantalonilor, bani de care uitasem...

Matei:

--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 10:06 --- *|* bucuroasaaa!!! mi-am gasit pietriceleleee ... uitate intr-o alta geanta

--- Terminare citat ---

ma bucur pentru bucuria ta! (la ce-ti foloseau acele pietricele?);
ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.

Caroline:
Si eu o sa ma bucur... eventual cam de poimaine incolo, cand termin cu voturile pentru proiect.  |o

luciamanta:
Baftă maximă, Caroline! :giggle:

luciamanta:

--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:01 ---ma bucur si pentru ca au reaparut guess si silviu si luciamanta; si mai ales ma bucur ca am reusit sa predau proiectul care mi-a blocat tot wendul si parte din noaptea trecuta.

--- Terminare citat ---
   Am avut un program incredibil, s-au întâmplat o mulţime de lucruri neprevăzute care mi-au răpit timpul, dar totul e bine când se termină cu bine!
   Matei, şi eu mă bucur că eşti prezent pe forum!
   În altă ordine de idei, te felicit pentru proiectul realizat! Să fie într-un ceas bun!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă