Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
Nu, bre, PE vecina cum o...repartizam? ;D
Nooo, bag sama ca iti trebe mult sa dai cu banu`. Gata, pe vecina o lasam vaduva inainte, ca-i sade bine in culori inchise. Am zis. Iau io Toyota, tu matahala Hammer-ul al;a care papa 7-8 la suta (galeti, logic! ;D) si pe vecina o trimitem cu caprele in fusta neagra mini.
Caroline:
Io cred ca (virgula) caprele au fugit la suratele lor din Delta. Bit, cred ca au o gramada de "vecine" blonde lipovence pe-acolo... ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: bitek din Vineri, 07 Septembrie 2012, 15:02 ---Nu, bre, PE vecina cum o...repartizam? ;D
Nooo, bag sama ca iti trebe mult sa dai cu banu`. Gata, pe vecina o lasam vaduva inainte, ca-i sade bine in culori inchise. Am zis. Iau io Toyota, tu matahala Hammer-ul al;a care papa 7-8 la suta (galeti, logic! ;D) si pe vecina o trimitem cu caprele in fusta neagra mini.
--- Terminare citat ---
ntz! vand hammeru la f'un fraier cunoscator, cu ce rezulta din tranzactie imi iau alte capre. lasa fetishu cu vaduva-n mini... :fight:, ca nu-i frumos si crestinesc. hai, bate urgent 30 de matanii ... :worthy:...si zii 10 ave, stucheste-n san si cereti iertare ca-i pohtit aiurea-n tramvai toyota.... :hammer:
bit:
Am impresia ca tot timpul cat ai lipsit ai fost sa le numeri (caprele) si ai mai si negociat cu vecina (da` nu cazurati la-ntelegere). Si p-orma vii colea cu gogorite la motanul batran, crezand ca-l faci din vorbe taste...haidi, breeee...
micaela:
asaltata.
dupa ce ca ne-a adoptat cu forta pisica CAT (e drept ca acum ne e draga), zilele astea, prin majoritatea strivitoare a familiei (una bucata fata, una bucata baiat, una bucata mama), m-am trezit si cu un pui de catel, dezinvolt si jucaus care, parca simtind ca nu-l vreau (imi plac cateii dar nu-mi mai doream inca o responsabilitate si o grija, ca mi-s de-ajuns toate cate le gestionez deja), vine la mine in camera cu codita pe sus, explorand teritoriul si tragandu-ma de toate cele: papuci, rochie, mana etc...
l-am intrebat pe fi-miu ce mai urmeaza: o girafa sau un elefant? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă