Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
imbatata de parfumul pasilor toamnei...! de roadele ei, imbinat cu cel alor mele; de surpriza ei ... pentru ca stiu ca "Darul nu vine inainte de Roada!!!"
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:06 ---sora 17, ti-ai recuperat caprele? :flori: :kissing:
--- Terminare citat ---
nu m-am ecsprimat bine: in fapt mi-au fost rapite caprele. nici nu stiu ce sa fac: sa le dau la obiecte pierdute, sa chem politia, sa cumpar altele....sau sa inchiriez... :sorry:
cineva:
Poate capritele respective nu au importanta pe care le-o dai tu...alte capre de care sa ai grija se vor ivi maine si mereu. Grijitul caprelor este vanare de vant... poate...
steliana:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:38 ---nu m-am ecsprimat bine: in fapt mi-au fost rapite caprele. nici nu stiu ce sa fac: sa le dau la obiecte pierdute, sa chem politia, sa cumpar altele....sau sa inchiriez... :sorry:
--- Terminare citat ---
sigur, revin!!! :-*
bit:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:38 ---nu m-am ecsprimat bine: in fapt mi-au fost rapite caprele. nici nu stiu ce sa fac: sa le dau la obiecte pierdute, sa chem politia, sa cumpar altele....sau sa inchiriez... :sorry:
--- Terminare citat ---
Neah...toata treaba-i din patine, sa stii. Ca in rest, bicicleta-i buna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă