Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1143/1680) > >>

Lili Zamfirescu:
azi mi-au plecat caprele sa pasca aiurea pe campii.. :(...cred ca m-a ajuns demonii din urma. si fir-ar sa fie de insomnie, asta n-ar fi plecat in lume...da'i ca blestemu': nu te lasa pana nu oboseste.. :-[

steliana:

--- Citat din: iana din Vineri, 07 Septembrie 2012, 01:54 ---Ma simt bine. Surprinzator de bine  :dance:, poate de aceea aman sa ma duc sa ma culc.
De doua zile am scapat in sfarsit de o prezenta nevazuta, pe care o port in mine de ceva timp. Observ lumina din jurul meu, primele semne ale toamnei si mai ales simt ca traiesc clipa. Ma simt impacata cu mine insami. Sper sa tina ! 

--- Terminare citat ---

sincer bucuroasa, pentu tine!!! ti-am vazut fascinatia privirii cand te-ai intalnit cu lebedele ... negre!

Matei:

--- Citat din: iana din Vineri, 07 Septembrie 2012, 01:54 ---Ma simt bine. Surprinzator de bine  :dance:, poate de aceea aman sa ma duc sa ma culc.
De doua zile am scapat in sfarsit de o prezenta nevazuta, pe care o port in mine de ceva timp. Observ lumina din jurul meu, primele semne ale toamnei si mai ales simt ca traiesc clipa. Ma simt impacata cu mine insami. Sper sa tina !

--- Terminare citat ---

asta da atitudine, zic si eu... si voi invata de la tine.

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 06:23 ---azi mi-au plecat caprele sa pasca aiurea pe campii.. :(...cred ca m-a ajuns demonii din urma. si fir-ar sa fie de insomnie, asta n-ar fi plecat in lume...da'i ca blestemu': nu te lasa pana nu oboseste.. :-[

--- Terminare citat ---

ia citeste ce zice iana mai sus, cheama caprele, baga-le in tarc, da-le iarba (verde) si apa proaspata, get busy living, draga lili!

micaela:

--- Terminare citat ---

va tine, iana, din ce in ce mai des si din ce in ce mai mult timp.  :)

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 07 Septembrie 2012, 06:23 ---azi mi-au plecat caprele sa pasca aiurea pe campii.. :(...cred ca m-a ajuns demonii din urma. si fir-ar sa fie de insomnie, asta n-ar fi plecat in lume...da'i ca blestemu': nu te lasa pana nu oboseste.. :-[

--- Terminare citat ---

sora 17, ti-ai recuperat caprele?  :flori: :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă