Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: bitek din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:12 ---O bomba atomica, doua bombe atomice...e bine asa?
--- Terminare citat ---
asi zice sa numeri mai curand asa: "un CV trimis", doua CV-uri trimise, 3, 4, 5, etc. inarmat cu "don't give up attitude"! suna a cliseu dar nu este. :) este un sfat pe care-mi permit sa-l dau deoarece am impresia ca esti mult mai tanar decat mine, in plus ca ai o pregatire in domeniul calculatoare (din ce-am citit pe-aici) si in aceste circumstante posibilitatile sunt foarte mari.
(tie nu-ti dau flori azi, florile sunt pentru fete, doar sfaturi! :)
Guesswho:
epuizata psihic si resemnata in fata.........loviturii sortii. :(
bit:
Ia si continua de la mine: 3 bombe atomice, 4 cutremure, 5 inundatii...
Guesswho:
esti amabil, bitek ;D , dar iti las tie armamentul.
io nu mai am putere sa ma lupt, oricum e o lupta cu morile de vant...
acu` mi-as dori sa ma tina cineva in brate si sa lasam tacerea sa vorbeasca......
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 02 Septembrie 2012, 22:41 ---Emo?! Deloc! Impacata. Dupa zilele si Oamenii pe care i-am reintalnit/cunoscut n Delta (da, cu O mare) si dupa ziua de azi... cand am aflat ca atunci cand un bebelus in varsta de numai 3 zile se prinde de tine doar printr-un deget, se prinde pentru totdeauna... chiar daca e "doar" o nepotica. :angel:
--- Terminare citat ---
Caroline, felicitari! :flori:
sa iti traiasca micuta nepotica si sa fie sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii de la ea. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă