Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Joi, 30 August 2012, 12:13 ---am vazut ca ai incercat si sper ca acum te simti mai putin melancolica. desi fetele parca sunt mai frumoase atunci cand sunt melancolice. daca tot melancolica, incercam altceva! :) un banc, o glumita, un shopping...
--- Terminare citat ---
e o stare de melancolie care azi ma prinde, Matei.....si cred ca-mi sade bine. :giggle:
sunt ok si zile din astea. dar n-am timp sa vegetez prea mult asa ca antreneaza treburile prin casa, fii-meu.... :)
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 30 August 2012, 12:20 ---e o stare de melancolie care azi ma prinde, Matei.....si cred ca-mi sade bine. :giggle:
sunt ok si zile din astea. dar n-am timp sa vegetez prea mult asa ca antreneaza treburile prin casa, fii-meu.... :)
--- Terminare citat ---
sunt convins ca-ti sade bine! din postari si poza de la avatar, am schitat un portret al tau, mi te inchipui ca pe o femeie echilibrata, calma, eleganta, cu o pregatire intelectuala solida dar careia nu-i cade coroana atunci cand intra in bucatarie, de ex. :)
silviu:
umflat de bere. da' mai bine umflat de bere decat cocoshat de munca.
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 30 August 2012, 22:13 ---umflat de bere. da' mai bine umflat de bere decat cocoshat de munca.
--- Terminare citat ---
berea ingrasa ::)
bit:
Dap. Si friptura. Si statul degeaba. Si in general toate lucrurile bune si gustoase.
On topic, ca sa-l parafrazez pe Silviu, la ora asta mi-as fi dorit sa fiu umflat de bere.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă