Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1125/1680) > >>

Caroline:
 ;D

steliana:
invoita! :( dar niciodata de mine! :)

Caroline:
Indragostita!  ::) E blond, cretz cu ochi albastri. Dimineata ma striga din curtea vecina, sa ies la cafea in balcon. Cand privirile noastre se intalnesc, zambetul ni se intinde pe toata fatza. Intinde mainile sa-l iau in bratze si-mi povesteste tot ce-a mai facut ieri... pe limba lui, ca are doi anisori si trei luni.  :angel:

micaela:
 :) stii, carol, chiar azi m-am asezat pe un scaun, trista si inegurata, langa o pice prietenoasa, pe care o tinea in brate mama ei (usor cam "colorata", dar nu conteaza...). Dadea din picioruse si m-a lovit.  Bruneta duduie incerca s-o "civilizeze" atragandu-i atentia, cu voce cam tare, ca daca nu se potoleste, continua sa ma loveasca si o sa ma supar. Fetita, oachesa, s-a intors spre mine, usor ingrijorata, sa vada ce spun. I-am zambit si i-am facut cu ochiul. Din momentul ala, a inceput sa ma intrebe cum ma cheama, cati ani am, unde ma duc... ;D
am coborat luminata si zambind. Asa mi se intampla de cate ori imi iese in cale cate-un botz de om. uit instantaneu de apasari si ma umplu de bucurie. eu consider asta o minune si incep sa cred ca nu mai e o simpla concidenta ci un "dar" de undeva.... ca prea-mi apar in cale minunici si minunele dinastea mergatoare, atunci cand sunt foarte suparata.
sunt invidioasa pe tine, Carol. eu n-am niciun vecin atat de adorabil, pe care sa-l strig a "medicament", cand am sufletul gri.  :)

bit:
Bre, la mine merge si cu pici virtuali. Iote:
Despicable Me - Agnes HD

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă