Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1122/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: bitek din Luni, 20 August 2012, 22:38 ---Pai n-am zis ca ar fi neaparat un lucru rau.

--- Terminare citat ---

nici eu!

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Luni, 20 August 2012, 22:37 ---asta da veste buna! si eu mai ramas cu un gust de "mai vreau", dupa doua mici escapade din vara asta! sigur vei avea parte de vreme frumoasa, asa ca-ti urez doar sa te distrezi cat mai mult si sa ne-aduci si noua o scoica doua... dar, fii atenta, coquilles St. Jacques, daca vin de la tine!  :) ai fi in stare! ;)

--- Terminare citat ---
multumesc Matei, deja-s pe drum  ^-^
as fi in stare, cum sa nu, doar ca e inca vacanta si mi-am propus sa ma las rasfatata de altii pentru cateva zile. insa putem discuta despre subiect la intoarcere, daca insisti....  :D chiar si cu poze  ;)

bit:
Acum ma simt ca un idiot. Sunt ca un zombie in tura de zi. M-a mancat undeva aseara si am baut doua pahare de Pepsi. Si-s treaz de atunci mai mult de 24 de ore. Oh, God, I hate stupid people!

dauina:
franta de oboseala; gata, la somn..!!!!

theo365:

--- Citat din: bitek din Marți, 21 August 2012, 10:14 ---Acum ma simt ca un idiot. Sunt ca un zombie in tura de zi. M-a mancat undeva aseara si am baut doua pahare de Pepsi. Si-s treaz de atunci mai mult de 24 de ore. Oh, God, I hate stupid people!

--- Terminare citat ---
Pai vezi , daca nu bausi bre un cico  :giggle:.... :P,asa-ti trebuie...... :applause: ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă