Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1111/1680) > >>

steliana:

--- Citat din: micaela din Luni, 13 August 2012, 00:04 ---stel, hai sa tacem...adanc.

--- Terminare citat ---

adancesc adancul, sa ma pot auzi mai bine ...

steliana:
dac- as sti, as, putea tacea ...
pentru ca nu stiu, spun! mi-ar placea sa stiti ca spun ceea ce spun, pentru ca stiu ca nu stiu, ceea ce ar trebui sa stiu; si daca as, sti, nu mi-ar placea sa stiu, pentru ca ar conveni cu ceea ce nu vreau sa stiu.

si totusi, stiu pe doi cineva, care spun: "sa traim pana atunci!" :)

dauina:
confuzata rau :-\ :-\
inund eu vecini sau nu? de unde curge apa?
mai bine plec la plaja....sa ma mai caute!!! :tickedoff:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 01:35 ---dac- as sti, as, putea tacea ...
pentru ca nu stiu, spun! mi-ar placea sa stiti ca spun ceea ce spun, pentru ca stiu ca nu stiu, ceea ce ar trebui sa stiu; si daca as, sti, nu mi-ar placea sa stiu, pentru ca ar conveni cu ceea ce nu vreau sa stiu.

si totusi, stiu pe doi cineva, care spun: "sa traim pana atunci!" :)

--- Terminare citat ---
ba eu strasnic as vrea sa stiu! mai putin cand o sa mor, in rest, mi-ar placea. ca sa-mi dau update la planuri. i-am spus unui prieten ca ma simt haituita, ca am senzatia ca mor maine, si am atatea lucruri de rezolvat, atatea probleme de pus la punct. mi-a raspuns sec: nu vrei sa ai senzatia ca mori azi?

steliana:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 12:12 --- i-am spus unui prieten ca ma simt haituita, ca am senzatia ca mor maine, si am atatea lucruri de rezolvat, atatea probleme de pus la punct. mi-a raspuns sec: nu vrei sa ai senzatia ca mori azi?

--- Terminare citat ---

wow! tine-l mai aproape decat ai vrea sa stii! nu se stie cand poti pierde ceea ce nu vrei stii ... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă