Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 11 August 2012, 17:31 ---pai e al meu ... sa-mi amplific durerea?
nu esti singurul singur ... la mine nici telefonul nu mai suna
--- Terminare citat ---
scuze, steliana, credeam ca era o gluma. dar daca gandul acela chiar doare, lasa-l sa te doara, infrunta durerea si vei iesi mai puternica din ea dupa. fara prea multe sechele. bafta! :)
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 23:10 ---Azi a fost a cincea oara cand am visat bagaje... De fiecare data visez ca plec, si, desi in vis nu plec niciodata din acelasi loc (azi plecam dintr-o locuinta sub pamant, pe malul unei ape), niciodata nu termin de facut bagajele fiindca am prea multe lucruri (lucruri pe care in realitate nu le am). De fiecare data nu ma pot decide in timp util ce sa iau cu minesi ce nu... si tot pun lucrurile in genti si le scot si iar le pun si mai vad cate ceva ce n-am pus si le scot iar ca sa le aleg si iar le pun... pana cand incep sa ma enervez, masina pleaca si... atunci ma trezesc. Foarte agasant sentiment... :-[
--- Terminare citat ---
daca-ti spun ca asta visez si eu, ma crezi? nu te trezesti cu sentimentul innebunitor ca ai pierdut si-ai ratat ceva important pentru ca nu te-ai decis la timp ce sa iei si ce sa lasi?
steliana:
--- Citat din: Matei din Duminică, 12 August 2012, 10:17 ---scuze, steliana, credeam ca era o gluma. dar daca gandul acela chiar doare, lasa-l sa te doara, infrunta durerea si vei iesi mai puternica din ea dupa. fara prea multe sechele. bafta! :)
--- Terminare citat ---
multumesc, pentru sustinere! eh... gandul facea parte din sechele; adie, vindecarea!
steliana:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 12 August 2012, 10:27 ---daca-ti spun ca asta visez si eu, ma crezi? nu te trezesti cu sentimentul innebunitor ca ai pierdut si-ai ratat ceva important pentru ca nu te-ai decis la timp ce sa iei si ce sa lasi?
--- Terminare citat ---
mai fetelor, asta sigur e un mesaj!
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: steliana din Duminică, 12 August 2012, 11:13 ---mai fetelor, asta sigur e un mesaj!
--- Terminare citat ---
eu sunt precisa ca-i un mesaj, da' inca nu i-am dat de cap. cred ca ori n-am facut ceva la timp si-a trecut trenu', ori ma pierd in detalii si nu vad padurea de copaci..ori ..in fine. la mine cand si cand apuc sa termin bagajele, plec dar ma intorc din drum sa verific aragazu. mereu aragau'. fir-ar al d...de aragaz, o sa-l arunc in strada!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă