Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1098/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 04 August 2012, 20:16 ---Acum sunt obosit mort, insa nu-mi pare rau. Am muncit pe rupte azi. Si au iesit lucruri frumoase din mainile mele. Asa ca-s mandru. De fapt nu mandru, bucuros. Foarte. :)

--- Terminare citat ---
da, da' ai absentat de la terasa si l-ai facut pe silviu albu-ca-zapadu.  ;D

dauina:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 04 August 2012, 20:16 ---Acum sunt obosit mort

--- Terminare citat ---
but still alive...asta-i cel mai important!!! :thumbup:

micaela:

--- Citat din: dauina din Sâmbătă, 04 August 2012, 23:03 ---but still alive...asta-i cel mai important!!! :thumbup:

--- Terminare citat ---

hm... azi dauina vedea luna cu chipiu... lucia vede marineli in cafea, dauina jandarmi in stele... hm, hm. ;D

dauina:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 04 August 2012, 23:09 ---hm... azi dauina vedea luna cu chipiu... lucia vede marineli in cafea, dauina jandarmi in stele... hm, hm. ;D

--- Terminare citat ---
hai....mi-a luat ceva timp sa pricep..... :giggle:

Caroline:
Winner! Azi am facut cel mai lung traseu pe bicicleta din viata mea, respectiv 50 km cu totul, dus-intors... si asta fara Mountain Bike si echipamente profesionale, ci pe sosea, cu a mea modesta City Bike... prin tinutul aflat pe locul II in Romania, dupa Delta Dunarii, din punct de vedere al protectiei habitatelor ecologice. Da' eu sunt mandra de altceva: ca, in pofida faptului ca acum ma dor toate, am ajuns cu bine la finalul traseului. Si desi la pranz se inregistrau 41 de grade, a fost una dintre cele mai superbe zile din viata mea!  :bow:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă