Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1084/1680) > >>

bit:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 20 Iulie 2012, 14:08 ---mah, eu trebe' sa astept pana in septembrie   ???

--- Terminare citat ---
Io zic sa-ncepi de pe-acum incalzirea. Pentru luni  ;). Ca sa fii in forma maxima. Pe urma septembrie...

bit:
Deci tocmai am aflat ca mi s-a aprobat concediul de odihna. Exact in perioada pe care am dorit-o initial. Asta dupa ce mi-am luat gandul de la excursia de pe Nera, dupa ce s-au ocupat locurile, dupa ce ma resemnasem ca asta e...Cum mama dracului  trebe sa ma simt acum, ziceti si voi, ca io nu mai stiu, nordul meu se-nvarte de m-a terminat. Ma duc sa caut un perete pe care sa-l netezesc cu capu`.

Matei:

--- Citat din: bitek din Luni, 23 Iulie 2012, 17:00 ---Deci tocmai am aflat ca mi s-a aprobat concediul de odihna. Exact in perioada pe care am dorit-o initial. Asta dupa ce mi-am luat gandul de la excursia de pe Nera, dupa ce s-au ocupat locurile, dupa ce ma resemnasem ca asta e...Cum mama dracului  trebe sa ma simt acum, ziceti si voi, ca io nu mai stiu, nordul meu se-nvarte de m-a terminat. Ma duc sa caut un perete pe care sa-l netezesc cu capu`.

--- Terminare citat ---

lasa peretele, mane, mergi si cauta locul acela extra in excursia de pe nera. facem pariu ca gasesti unul liber?

Mari_a:
Ma simt groaznic de bine! Nici n-am mancat azi! Acum fac o pauza d'un iaurt cu fulgi... La un moment dat nici nu mai stiam ce, cu cine trebuie sa vorbesc si de ce! Urasc sa fac lucrurile-n pripa, dar uneori... asa-i la vie...

micaela:
secretara. fac treaba uneia care atata s-a surmenat incat a plecat home, dupa ce si-a comunicat scurt si pe fuga intentia, de nu mai avuram nici timp sa protestam.  oricum nu i-ar fi pasat, ca-i bugetara. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă